poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Przebudowa Forum  (Przeczytany 18866 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
Odp: Przebudowa Forum
« Odpowiedź #15 dnia: 02 Lut 2013, 15:42:18 »
Kolejny watek smietnik. 

http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?topic=1052217.msg1082032#msg1082032

Moze warto Willy by jednak jeszcze raz przemyslec wprowdzenie usuwanie spamu.

"Bajzel się robi pokasowane połowa wątku i nie wiadomo o co chodzi." Jeszcze gorszy bajzel kiedy sa tylko posty nie na temat.

Zrob cos z tym please...
   Smietnik?? Poniewaz Ty tak uwazasz? W sumie masz prawo. Ja natomiast uwazam, ze jest to bardzo wazny watek, ktory moze wreszcie zmieni na lepsze oblicze forum. Dyskusja, ktora w nim trwa, na pewno nie jest jalowa a juz na 100% nie jest spamem lub tez smietnikiem.
  To moja opinia i TEZ mam do niej prawo.
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #16 dnia: 02 Lut 2013, 16:39:05 »
frisms, może najpierw sprawdź w jakims słowniku definicję "spamu".

Qrczę, jak się wkurzę, to właśnie założę wątek "na każdy temat" i wara mi od zamykania mi go ;) :P
" Polak gorszego sortu"

Offline @ae@

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 43
  • -Otrzymane: 242
  • Reputacja: +16/-12
« Odpowiedź #17 dnia: 02 Lut 2013, 16:54:13 »
 ;D
...na nasze oddalenie, na naszą nieobecność i rozmów obojętność listek, iskierkę, cień jak kotwicę wbij w nasze serca.... Leszek Aleksander Moczulski

Offline frisms

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 59
  • -Otrzymane: 32
  • Reputacja: +2/-2
« Odpowiedź #18 dnia: 03 Lut 2013, 15:34:13 »
Juz ktos przede mna wyrazil podbny punkt widzenia.

w zamknietym juz watku http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php/topic,1051985.0.html 

uzytkownik Jens pisze -  " MC nie biore nic personalnie ale to forum tobi sie chore .latajace tampony tylko,trolle i Bog wie co jeszcze .ocenilem 2 zamkniete watki w/g swojej oceny .dla mnie sprawa jest prosta nie zyczylam sobie pisania ma privat ani z jedna sni z druga kobieta a jak na forum nspisalem do happybeti co zaiwazylem to zaczela pisac do mnie na privat .po co?Po co po to bym przeszedl na jej strone ?bylem obiektywny chociaz w pewnym momencie szala doe przechylila na jej niekorzysc.dokladnie przeanalizowalem te posty .mam juz swoje zdanie sle to jest tylko moje zdanie .moze i takie wstawienie wiadomosci na forum pouczy co moze sie stac jak sie glupoty wypisuje,,myslam ze ona nie widzi co ja bede pisala,.daj spokoj jak dzieci w przedszkolu.WOLE JAK 50razy pytaja sie ludzie o blachy pl slbo o zasilki niz takie rykowisko.juz lepszy byl Niutek ze swoim poczuciem humoru.Ja juz nie bede wchodzil w te dyskusje .szkoda czasu na takie gdybanie wstawil powinien wychowanie itd.kazdy robi to co robi .milej dyskusji ja lece po browarka to przyjemniejsze .a zazwyczaj na tym forum to jeden krzyknie reszta przytakuje ale mniejsza z tym"

a propos smieci w watku http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?topic=3683.msg1082189#msg1082189   

uzytkownik jamesdin pisze :

"kasia23jagoda - wszystko napisane z dużej litery to krzyk. Na żadnym forum krzyk nie jest tolerowany. Takim postępowaniem nie wymusisz odpowiedzi.Druga sprawa, to nie ten wątek, piszesz w tym wątku nie na temat i zaśmiecasz.Moja propozycja to, ochłoń, pomyśl o co chcesz zapytać i poszukaj odpowiedniego wątku. Osobiście, nigdy bym nie odpowiedziała na Twój post.Pozdrawiam."

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #19 dnia: 03 Lut 2013, 15:58:43 »
Juz ktos przede mna wyrazil podbny punkt widzenia.

w zamknietym juz watku http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php/topic,1051985.0.html 

uzytkownik Jens pisze -  " MC nie biore nic personalnie ale to forum tobi sie chore .latajace tampony tylko,trolle i Bog wie co jeszcze .ocenilem 2 zamkniete watki w/g swojej oceny .dla mnie sprawa jest prosta nie zyczylam sobie pisania ma privat ani z jedna sni z druga kobieta a jak na forum nspisalem do happybeti co zaiwazylem to zaczela pisac do mnie na privat .po co?Po co po to bym przeszedl na jej strone ?bylem obiektywny chociaz w pewnym momencie szala doe przechylila na jej niekorzysc.dokladnie przeanalizowalem te posty .mam juz swoje zdanie sle to jest tylko moje zdanie .moze i takie wstawienie wiadomosci na forum pouczy co moze sie stac jak sie glupoty wypisuje,,myslam ze ona nie widzi co ja bede pisala,.daj spokoj jak dzieci w przedszkolu.WOLE JAK 50razy pytaja sie ludzie o blachy pl slbo o zasilki niz takie rykowisko.juz lepszy byl Niutek ze swoim poczuciem humoru.Ja juz nie bede wchodzil w te dyskusje .szkoda czasu na takie gdybanie wstawil powinien wychowanie itd.kazdy robi to co robi .milej dyskusji ja lece po browarka to przyjemniejsze .a zazwyczaj na tym forum to jeden krzyknie reszta przytakuje ale mniejsza z tym"

a propos smieci w watku http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?topic=3683.msg1082189#msg1082189   

uzytkownik jamesdin pisze :

"kasia23jagoda - wszystko napisane z dużej litery to krzyk. Na żadnym forum krzyk nie jest tolerowany. Takim postępowaniem nie wymusisz odpowiedzi.Druga sprawa, to nie ten wątek, piszesz w tym wątku nie na temat i zaśmiecasz.Moja propozycja to, ochłoń, pomyśl o co chcesz zapytać i poszukaj odpowiedniego wątku. Osobiście, nigdy bym nie odpowiedziała na Twój post.Pozdrawiam."
   Aha, bo to niby nasi idole i oni maja patent na racje ;) ;D ;D ;D???
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
« Odpowiedź #20 dnia: 03 Lut 2013, 20:01:09 »
Ja tam jamesdin odpowiedziałam pod jej postem. Nowa jest to nie wie że to nasze swojskie-polskie forum, gdzie ludzie piszą na temat albo i nie, bo chcą sobie popisać po polsku i z innymi Polonusami  ;D gdzie mozna czegoś się dowiedzieć, o coś zapytać, pośmiać się albo nad czyjąś głupotą zapłakać, pokłócić i znowu pogodzić  8)

P.S. Piszę "nasze" w sensie Polaków w Danii, nie bijcie od razu  ;D  ;D  ;D
"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #21 dnia: 03 Lut 2013, 20:15:08 »
Ja tam jamesdin odpowiedziałam pod jej postem. Nowa jest to nie wie że to nasze swojskie-polskie forum, gdzie ludzie piszą na temat albo i nie, bo chcą sobie popisać po polsku i z innymi Polonusami  ;D gdzie mozna czegoś się dowiedzieć, o coś zapytać, pośmiać się albo nad czyjąś głupotą zapłakać, pokłócić i znowu pogodzić  8)

Czasem masz jednak ludzka twarz! hahaha :-[

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 03 Lut 2013, 20:15:08 »

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #22 dnia: 03 Lut 2013, 20:25:45 »
   Aha, bo to niby nasi idole i oni maja patent na racje ;) ;D ;D ;D???
...Każdy ma takich "idoli", na jakich go stać ;) ;D ::).
Dla mnie niejaki JENS na pewno autorytetem nie jest ;D 8)

A tak BTW, to frisms nie wiem, co chce osiagnąc tym awanturowaniem się o "zaśmiecanie" czy "spam", jak to ona mówi (jakoś wątku "zarabiaj na opcjach binarnych bez wychodzenia z domu" się nie czepia, choc to właśnie jet TYPOWY przykład spamu w czystej postaci.
Ale do rzeczy: może nie wiesz, ale przez użytkownika bodajże behemoth(jeśli źle pamiętam, to przepraszam z góry), tez zostałaś umieszczona , razem ze mną , na "czarnej liście" ;D ;D ;D, hehe :P
" Polak gorszego sortu"

jens

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 03 Lut 2013, 21:39:58 »
HAPPYBETI TY SOBIE RYJA MNA NIE WYCIERAJ.uwadzalas juz w tylu. Forumowiczow ze dziwie sie ze ze jeszcze bana nie dostalas .sadze ze MIESZKANIE NA MALEJ WIOSCE CI SZKODZI .internet to jedyna twoja rozrywka i starsze panie witajace cie od samego rana i powiedz ze nie jestes zaczepnym BABSZTYLEM ?Ja sie nie odnosze do twoich postow bo niema do czego a ty jak zawsze ,,DOWALIC ,DOKOPAC,byle zablysnac na forum ,byle bylo o czym pisac.biedne jest twoje dziecko ktore widzi wiecznie siedzaca matke przy komputerze .powinnas  pobawic sie ze swoim dzieckiem by nie wyroslo na taka jak ty .malo tego znow nie piszesz na temat .zreszta jak zawsze zasmiecasz forum paplanina,
« Ostatnia zmiana: 03 Lut 2013, 21:59:15 wysłana przez jens »

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
« Odpowiedź #24 dnia: 03 Lut 2013, 22:27:08 »
HAPPYBETI TY SOBIE RYJA MNA NIE WYCIERAJ.uwadzalas juz w tylu. Forumowiczow ze dziwie sie ze ze jeszcze bana nie dostalas .sadze ze MIESZKANIE NA MALEJ WIOSCE CI SZKODZI .internet to jedyna twoja rozrywka i starsze panie witajace cie od samego rana i powiedz ze nie jestes zaczepnym BABSZTYLEM ?Ja sie nie odnosze do twoich postow bo niema do czego a ty jak zawsze ,,DOWALIC ,DOKOPAC,byle zablysnac na forum ,byle bylo o czym pisac.biedne jest twoje dziecko ktore widzi wiecznie siedzaca matke przy komputerze .powinnas  pobawic sie ze swoim dzieckiem by nie wyroslo na taka jak ty .malo tego znow nie piszesz na temat .zreszta jak zawsze zasmiecasz forum paplanina,

Auć, ale jadem plunął...  :o A jaki poziom kultury osobistej - jestem pod wrażeniem. Ja tam jakoś nie odbieram happybeti jako zaczepnego babsztyla, jeśli chodzi o ten gatunek to wytypowałabym parę osób kazdej płci, niestety Happy do nich nie należy  :P
"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

jens

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 03 Lut 2013, 23:10:22 »
Auć, ale jadem plunął...  :o A jaki poziom kultury osobistej - jestem pod wrażeniem. Ja tam jakoś nie odbieram happybeti jako zaczepnego babsztyla, jeśli chodzi o ten gatunek to wytypowałabym parę osób kazdej płci, niestety Happy do nich nie należy  :P
zapewne swoj swojego pozna.dalem jej pare dni by ochlonela i ja tez .zagladalem tylko na forum czy istnieje .a tu nagle ,,jens nie jest dla mnie autorytetem,,Dla wielu osob nie jestem ty nie jestes i tak z kazda osoba bedzie.to ze ktos zacytowal moja wypowiedz nie musiala sie odnosic do mojego nicka tylko trzeba bylo do wypowiedzi .JEDNO CO JEJ CZYLI HAPPYBETI W ZYCIU WYCHODZI TO SŁOMA Z BUTOW .napisze ci jsk to wyglada ty, happybeti ,aisiaki ( czasem MCktora wkracza jako rozjemca)obsiadajace cale forum i jak napotkaja wypowiedz inna od ich TO ATAK NA CALEGO.zostawiam wam swietej trojcy cale forum dla was .HAPPYBETI---z czego mozesz ty byc szczesliwa?chyba z tej glupoty jaka prezentujesz .SZCZESLIWA BO DRUGIEJ OSOBY TAKIEJ JSK TY TO NIE MA .dla zabicia czasu poszukaj sobie pracy ma caly etat bo 3godziny pracy dziennie nie jest wstanie cie zmeczyc.REKSIO CIEBIE NIE PYTALAM O ZDANIE TAKIE JEST MOJE STWIERDZENIE I CHYBA NIE SADZISZ ZE POD NAPOREM SWIETEJ TROJCY ZMIENIE ZDANIE
« Ostatnia zmiana: 03 Lut 2013, 23:28:21 wysłana przez jens »

Offline thecabb

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 42
  • Reputacja: +0/-0
  • Bronchozaury nie wymarły !
« Odpowiedź #26 dnia: 03 Lut 2013, 23:28:42 »
zamknijcie już ryje !!!!

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #27 dnia: 03 Lut 2013, 23:42:39 »

Reksio, ja tam nie wiem, ale coraz bardziej mi sie Twoje wypowiedzi podobaja :)
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #28 dnia: 04 Lut 2013, 03:15:36 »
Auć, ale jadem plunął...  :o A jaki poziom kultury osobistej - jestem pod wrażeniem

Wiesz, Reksio, niektórzy myślą, że im głośniej i wulgarniej bedą wrzeszczeć, tym większa ich racja.
Zauważyłam jedno.
Krzyk o "zaśmiecaniu" podnoszą nie NOWI użytkownicy, którzy faktycznie mogliby szukac informacji o życiu w Danii, tylko "starzy wyjadacze", mieszkający tu po kilka lat i w zasadzie wiedzący to wszystko, o co ktoś pyta.Ot, tak, dla "zasady" ???Jak się nie ma do czego przyczepić, to do "zasmiecania".

A tak nawiasem mówiąc , to moim zdaniem, lepsza mama przy kompie(gdy dziecko śpi ;) ), niż tata wiecznie z "piwkiem" w garści albo skacowany i wk...ony na cały swiat  ;) :P.

A ile JA pracuję, to moja sprawa :).Czy są to 3 godziny, 5 czy 6 :D. W przeciwieństwie do niektórych, na kontanthjelp nie siedzę, zasiłków i dodatków nie biorę, więc guzik komuś do tego  :P.
Wy mnie nie utrzymujecie 8).

I jeszcze poproszę jakichś polonistów, może specjalistów od gwary wiejskiej, o "przetłumaczenie" mi  wyrażenia "uwadzać w kogoś".
Początkowo myslałam, że to literówka jakaś, w ferworze popełniona.Ale widzę , że się powtarza.
" Polak gorszego sortu"

jens

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 04 Lut 2013, 08:21:33 »
Oj happybeti.moje dzieci sa juz dorosle i sa juz na swoim.twoje sleczenie nad kompem na rozne godziny nawet jak wstajesz jak to na wsi przystalo 4 rano bo trzeba trzode oprzatnac.twoj pobyt na forum widac ----piwkowania mojego nie!tak sobie mysle ze twoj maz to z zalu  ze jest z toba powinien dostawac zamiast herbaty zubroweczke..takie gwiazdy jak ja nie siedza na zasilkach bo maja prace i internet w telefonie i pisze kiedy chce.piszesz ze forum jest po to by sie pytac ?!?!ale co ty na nim robisz przesiadujesz i jeszcze troche to monolog bedziesz na nim prowadzila.naraxie kolko rozancowe swietej trojcy dziala .po co ci polonista ?ty jestes tak wszechwiedzaca ze powinnas dac sobie rade.wyjmij slome z butow a umysl ci sie rozjasni

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #29 dnia: 04 Lut 2013, 08:21:33 »

FORUM DLA NASTOLATKOW

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 27028
Ostatnia wiadomość 07 Wrz 2009, 18:21:36
wysłana przez Jomir
O, forum wróciło ;)

Zaczęty przez liliaDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 13294
Ostatnia wiadomość 08 Lip 2009, 08:16:39
wysłana przez vera
lubie to forum...

Zaczęty przez marta_malgorzataDział Hydepark

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 27352
Ostatnia wiadomość 01 Gru 2006, 20:44:53
wysłana przez marta_malgorzata
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY

Zaczęty przez willyDział Informacje

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 57504
Ostatnia wiadomość 02 Mar 2010, 22:34:09
wysłana przez mary-la
cytat z konkurencyjnego forum

Zaczęty przez co wy na to?Dział Hydepark

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 18449
Ostatnia wiadomość 10 Maj 2008, 20:44:44
wysłana przez vera