poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Przebudowa Forum  (Przeczytany 18886 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
Odp: Przebudowa Forum
« Odpowiedź #30 dnia: 04 Lut 2013, 14:01:19 »
zapewne swoj swojego pozna.dalem jej pare dni by ochlonela i ja tez .zagladalem tylko na forum czy istnieje .a tu nagle ,,jens nie jest dla mnie autorytetem,,Dla wielu osob nie jestem ty nie jestes i tak z kazda osoba bedzie.to ze ktos zacytowal moja wypowiedz nie musiala sie odnosic do mojego nicka tylko trzeba bylo do wypowiedzi .JEDNO CO JEJ CZYLI HAPPYBETI W ZYCIU WYCHODZI TO SŁOMA Z BUTOW .napisze ci jsk to wyglada ty, happybeti ,aisiaki ( czasem MCktora wkracza jako rozjemca)obsiadajace cale forum i jak napotkaja wypowiedz inna od ich TO ATAK NA CALEGO.zostawiam wam swietej trojcy cale forum dla was .HAPPYBETI---z czego mozesz ty byc szczesliwa?chyba z tej glupoty jaka prezentujesz .SZCZESLIWA BO DRUGIEJ OSOBY TAKIEJ JSK TY TO NIE MA .dla zabicia czasu poszukaj sobie pracy ma caly etat bo 3godziny pracy dziennie nie jest wstanie cie zmeczyc.REKSIO CIEBIE NIE PYTALAM O ZDANIE TAKIE JEST MOJE STWIERDZENIE I CHYBA NIE SADZISZ ZE POD NAPOREM SWIETEJ TROJCY ZMIENIE ZDANIE

Ja cały czas widzę odpowiedzi inne od moich i fajnie bo na tym polega forum, żeby dyskutować. Ale jeżeli ktoś tak chamskimi odzywkami się wyróżnia jak ty, to też mam prawo to skomentować. Skoro piszesz w takim a nie innym stylu (pomijając już składnie i ortografię twoich postów) to chyba zdajesz sobie sprawę że każdy to może skomentować, bo twoje wypowiedzi świadczą o tobie. Ile ty masz lat człowieku, że nie wiesz, że na forum nie musisz się kogoś pytać o zdanie a komentarze i tak pójdą??? Specjalnie piszę "człowieku" bo ty masz jakieś rozdwojenie jaźni, raz piszesz jako mężczyzna, potem jako kobieta ("...ciebie nie pytalam..."). Może stąd te twoje frustracje i wrzaski (CapsLock  8)) bo Happybeti jest 100% kobietą a ty się miotasz między jednym a drugim  ;D  ;D  ;D

Ale że awansowałam do Świetej Trójcy?  :) Rozwaliłeś/łaś mnie  ;Do Ja chyba sobie awatara zmienię i nicka na Św. Reksio  ;D  ;D  ;D
"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #31 dnia: 04 Lut 2013, 15:28:51 »
zamknijcie już ryje !!!!
   Chyba Ci sie cos pomylilo :-\. Ryj o ile wiem maja zwierzeta. Ja , patrzac do lustra, widze, ze posiadam twarz, nos, usta. Hmmm, wydaje mi sie, ze inni ludzie tez. Lecz nie przesadzam o Tobie ;).

ps. Rozkazow tez nie slucham, taka sie juz "rogata dusza"urodzilam  i w tym mam zamiar trwac az do smierci ;D.
Pozdro
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #32 dnia: 04 Lut 2013, 15:39:47 »
Oj happybeti.moje dzieci sa juz dorosle i sa juz na swoim.twoje sleczenie nad kompem na rozne godziny nawet jak wstajesz jak to na wsi przystalo 4 rano bo trzeba trzode oprzatnac.twoj pobyt na forum widac ----piwkowania mojego nie!tak sobie mysle ze twoj maz to z zalu  ze jest z toba powinien dostawac zamiast herbaty zubroweczke..takie gwiazdy jak ja nie siedza na zasilkach bo maja prace i internet w telefonie i pisze kiedy chce.piszesz ze forum jest po to by sie pytac ?!?!ale co ty na nim robisz przesiadujesz i jeszcze troche to monolog bedziesz na nim prowadzila.naraxie kolko rozancowe swietej trojcy dziala .po co ci polonista ?ty jestes tak wszechwiedzaca ze powinnas dac sobie rade.wyjmij slome z butow a umysl ci sie rozjasni
   Swieta nie jestem, przykro mi :(. A piwkowanie widac, styl Twojej wypowiedzi staje sie max chaotyczny, zmieniasz rodzaj z meskiego na zenski i odwrotnie (obojnak, hihi???), masz slowotok i trudnosci z przyznaniem, ze UWIELBIASZ to forum i mozliwosc wyzycia sie tu w formie, ktora powszechnie jest nie akceptowalna ;D ;D ;D.

jens

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 04 Lut 2013, 18:00:03 »
Jaka ty jestes wrazliwa i madra

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #34 dnia: 04 Lut 2013, 18:07:22 »
Jaka ty jestes wrazliwa i madra
oraz brzydka i pusta ;D

jens

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 04 Lut 2013, 18:19:45 »
oraz brzydka i pusta ;D
masz lustro w domu?SAMA WIESZ NAJLEPIEJ

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #36 dnia: 04 Lut 2013, 18:21:10 »
masz lustro w domu?SAMA WIESZ NAJLEPIEJ
wszystkie zasloniete, a co chcesz mi nowe sprezentowac ;D?

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #36 dnia: 04 Lut 2013, 18:21:10 »

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #37 dnia: 04 Lut 2013, 18:38:30 »
   Swieta nie jestem, przykro mi :(. A piwkowanie widac, styl Twojej wypowiedzi staje sie max chaotyczny, zmieniasz rodzaj z meskiego na zenski i odwrotnie (obojnak, hihi???), masz slowotok i trudnosci z przyznaniem, ze UWIELBIASZ to forum i mozliwosc wyzycia sie tu w formie, ktora powszechnie jest nie akceptowalna ;D ;D ;D.
Aisak , w samo sedno! ;D 8)
Dodałabym jeszcze, że zarzucając mi, że "chcę tu błyszczeć" pewnie czuje się zagrożony.Ale bez obaw. Pozycję pierwszego chama i buraka wypracował sobie już dawno i nikt mu jej nie odbierze ;D 8).
" Polak gorszego sortu"

Offline Reksio

• Doświadczony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 169
  • Reputacja: +21/-15
  • "Żyjmy chwilą, powtórek w życiu nie ma..."
« Odpowiedź #38 dnia: 04 Lut 2013, 19:08:17 »
Aisak , w samo sedno! ;D 8)
Dodałabym jeszcze, że zarzucając mi, że "chcę tu błyszczeć" pewnie czuje się zagrożony.Ale bez obaw. Pozycję pierwszego chama i buraka wypracował sobie już dawno i nikt mu jej nie odbierze ;D 8).

A ja bym wytypowała thecabb jako pierwszego chama. Zasłużył sobie na to wątkiem w dziale Pomoc - coś tam z dagpenge. Przebił jensa  ;D
"Przejmuj się tylko tymi na których masz wpływ - na pozostałych szkoda twoich nerwów..."

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #39 dnia: 04 Lut 2013, 19:22:44 »
Willy ponoć wszystko już naprawiłeś  ;D ;D ;D  A o ludziach nie zapomniałeś  ???
« Ostatnia zmiana: 04 Lut 2013, 19:33:54 wysłana przez vordingborg »

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #40 dnia: 04 Lut 2013, 19:23:47 »
TheCabb pojechał po bandzie, przebił wszystkich, to fakt.Ale moim zdaniem to była prowokacja, zrobił to celowo, by Willy dłużej nie zdzierżył i zamknął watek.Na szczęście Willy też chyba się na tym poznał ;) ;D.
" Polak gorszego sortu"

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #41 dnia: 04 Lut 2013, 19:41:58 »
Willy ponoć wszystko już naprawiłeś  ;D ;D ;D  A o ludziach nie zapomniałeś  ???

Wow!!! :o
Wiedziałam, ze Admin jest wielki i potężny, ale żeby miał aż taką MOC ????No, no... ;)
" Polak gorszego sortu"

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #42 dnia: 04 Lut 2013, 19:50:44 »
Raczej jest mały i zahukany że pozwala na ten burdel  :o ...owszem byle cham może napisać co chce bo to forum jest, a co robi admin  ??? Admin się cieszy bo sobie wklei reklamę  ::)
Pozdrawiam Wszystkich

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #43 dnia: 04 Lut 2013, 19:58:32 »
Raczej jest mały i zahukany że pozwala na ten burdel  :o ...owszem byle cham może napisać co chce bo to forum jest, a co robi admin  ??? Admin się cieszy bo sobie wklei reklamę  ::)
Pozdrawiam Wszystkich

Wiecej luzu vodi, co ze zlosci chcesz dzwonek odgryzc?
Przeciez wiadomo, ze beda nastepne watki z tym samym wiec trzeba by bylo forum wlasciwie zamknac! wow A jak ban to i nowy nick w takim samym wydaniu i tak w kolko. Mam nadzieje ze wystarczy ci cieplego moczu! Wiesz do czego!!!!

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #44 dnia: 04 Lut 2013, 20:03:34 »
A kolega to pewnie dziadka miał w Afrika Korps że taki spragniony  ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #44 dnia: 04 Lut 2013, 20:03:34 »

FORUM DLA NASTOLATKOW

Zaczęty przez JomirDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 27032
Ostatnia wiadomość 07 Wrz 2009, 18:21:36
wysłana przez Jomir
O, forum wróciło ;)

Zaczęty przez liliaDział Hydepark

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 13297
Ostatnia wiadomość 08 Lip 2009, 08:16:39
wysłana przez vera
lubie to forum...

Zaczęty przez marta_malgorzataDział Hydepark

Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 27356
Ostatnia wiadomość 01 Gru 2006, 20:44:53
wysłana przez marta_malgorzata
Od dnia 1 Grudnia 2009 pisanie na forum będzie dostępne tylko dla ZAREJESTROWANY

Zaczęty przez willyDział Informacje

Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 57523
Ostatnia wiadomość 02 Mar 2010, 22:34:09
wysłana przez mary-la
cytat z konkurencyjnego forum

Zaczęty przez co wy na to?Dział Hydepark

Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 18462
Ostatnia wiadomość 10 Maj 2008, 20:44:44
wysłana przez vera