Ogólne > Hydepark

wakacje w wielkanoc

<< < (2/4) > >>

1941:

--- Cytat: aarhusN w 07 Lut 2013, 18:34:31 --- 

lepiej nie szukaj ,bo juz sie usmialem po pachy hahahahahah skad takie poczucie humoru? hahahahah nic,tylko kabaret zakladac!

--- Koniec cytatu ---

Tak jakos wyszlo, pisales JAK KTOS CO, to cos tam napisalem. Fajnie ze masz super poczucie humoru Witaj!!!

aisak:

--- Cytat: aarhusN w 07 Lut 2013, 18:34:31 --- 

lepiej nie szukaj ,bo juz sie usmialem po pachy hahahahahah skad takie poczucie humoru? hahahahah nic,tylko kabaret zakladac!

--- Koniec cytatu ---
  Mam kuzyna , ktorego taka oferta rzeczywiscie by uradowala. Jest wielkim pasjonatem kolejek i kolei od wczesnego dziecinstwa, a podroz Koleja Transsyberyjska to jego marzenie.
 Dlaczego to niby ma byc smieszne?

1941:

--- Cytat: aisak w 07 Lut 2013, 18:45:28 ---  Mam kuzyna , ktorego taka oferta rzeczywiscie by uradowala. Jest wielkim pasjonatem kolejek i kolei od wczesnego dziecinstwa, a podroz Koleja Transsyberyjska to jego marzenie.
 Dlaczego to niby ma byc smieszne?

--- Koniec cytatu ---
Na wielkanoc!!! Dwa tygodnie pozniej!!! Dobra zatr to byl!!!

aisak:

--- Cytat: 1941 w 07 Lut 2013, 18:49:26 ---Na wielkanoc!!! Dwa tygodnie pozniej!!! Dobra zatr to byl!!!

--- Koniec cytatu ---
Dla mnie Wielkanoc nie Wielkanoc, zaden problem. Ale oki, oki, ZAJARZYLAM ::) ;D

1941:
W zasadzie na forum jest tez mozliwosc podrozy do Polski w roli opiekuna pewnej tajemniczej 16-to latki, wiec gdyby z braku laku.... polecam watek o przewozniku. Milej podrozy! Uwaga rodzice nadopiekunczy wiec jakies zobowiazanie na pismie na pewno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej