Ogólne > Kultura
Muzyka ktorej sluchacie
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 16:25:25 --- 1.Lindsey jest naprawdę świetną skrzypaczką ,a jej ruchy z pewnością nie uszły uwadze żadnemu mężczyźnie
- tego jestem pewna ;) :D
2.A guys też nieźle dają - ruchy do oceny nas Pań ;) :D
3.1941 - Violetta skala głosu na 5 oktaw !
--- Koniec cytatu ---
3/ Niewykorzystana!, pozniej zgnojona i pochowana?!!! Wrogom nie zycze, ot taka "sprawiedliwosc" losu. Pewnie moglo byc inaczej.
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 16:29:48 ---Podoba mi się@ A kim jest śpiewający ? Ma bardzo ładny głos.
Podobał mi się też jeden z komentarzy ponizej piosenki
"Chłopy starzeją się a baby nie myją się"
--- Koniec cytatu ---
A jak przy temacie to prosze //www.youtube.com/watch?v=zeSbwk5w7BM i MC skup sie na muzie nie watkach malo istota pobocznych, pleassss.
Dodam //www.youtube.com/watch?v=RRD-MCB3OkE
1941:
Co Wy na to wykonanie //www.youtube.com/watch?v=mU1LCJQLAv4
albo to http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?action=post;msg=1083386;topic=1052670.75
1941:
Kiedys Ktos przypomnial pewnien zespolik, a to moje cos, z czym utozsamiam sie w zyciu i z zespolem //www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 16:49:12 ---A jak przy temacie to prosze //www.youtube.com/watch?v=zeSbwk5w7BM i MC skup sie na muzie nie watkach malo istota pobocznych, pleassss.
Dodam //www.youtube.com/watch?v=RRD-MCB3OkE
--- Koniec cytatu ---
"Hej powiadali ,hej powiadali że nasz spirytus wszystko wypali" piękne wspomnienia
Rajd świętokrzyski świetna sprawa przypomina mi moje czasy harcerskie i ukochane dwutygodniowe obozy ,
spanie w wielkich namiotach,mycie menażki w rzece piaskiem ,codzienny poranny apel,wyprawy za poszukiwaniem skarbu ...ach super wspomnienia .
Na polecenie drużynowego >:( musiałam dać buziaka :-[ harcerzowi,ktory znalazł mój zegarek,
a miałam tylko 11 lat(taka demoralizacja dzieci ;) ) .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej