Ogólne > Kultura

Muzyka ktorej sluchacie

<< < (17/129) > >>

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 16:25:25 --- 1.Lindsey jest naprawdę świetną skrzypaczką ,a jej ruchy z pewnością nie uszły uwadze żadnemu mężczyźnie
  - tego jestem pewna  ;) :D
 2.A guys też nieźle dają - ruchy do oceny nas Pań  ;) :D

3.1941 - Violetta skala głosu na 5 oktaw !

--- Koniec cytatu ---

3/ Niewykorzystana!, pozniej zgnojona i pochowana?!!! Wrogom nie zycze, ot taka "sprawiedliwosc" losu. Pewnie moglo byc inaczej.

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 16:29:48 ---Podoba mi się@ A kim jest śpiewający ? Ma bardzo ładny głos.

Podobał mi się też jeden z komentarzy ponizej piosenki
"Chłopy starzeją się a baby nie myją się"

--- Koniec cytatu ---

A jak przy temacie to prosze   //www.youtube.com/watch?v=zeSbwk5w7BM i MC skup sie na muzie nie watkach malo istota pobocznych, pleassss.

Dodam   //www.youtube.com/watch?v=RRD-MCB3OkE

1941:
Co Wy na to wykonanie    //www.youtube.com/watch?v=mU1LCJQLAv4
albo to   http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?action=post;msg=1083386;topic=1052670.75

1941:
Kiedys Ktos przypomnial pewnien zespolik, a to moje cos, z czym utozsamiam sie w zyciu i z zespolem    //www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc

MalaCzarna:

--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 16:49:12 ---A jak przy temacie to prosze   //www.youtube.com/watch?v=zeSbwk5w7BM i MC skup sie na muzie nie watkach malo istota pobocznych, pleassss.

Dodam   //www.youtube.com/watch?v=RRD-MCB3OkE
--- Koniec cytatu ---

"Hej powiadali ,hej powiadali że nasz spirytus wszystko wypali" piękne wspomnienia

Rajd świętokrzyski świetna sprawa przypomina mi moje czasy harcerskie i ukochane dwutygodniowe obozy ,
spanie w wielkich namiotach,mycie menażki w rzece piaskiem ,codzienny poranny apel,wyprawy za poszukiwaniem skarbu ...ach super wspomnienia .
Na polecenie drużynowego >:( musiałam dać buziaka  :-[ harcerzowi,ktory znalazł mój zegarek,
a miałam tylko 11 lat(taka demoralizacja dzieci  ;) ) .   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej