Ogólne > Kultura
Muzyka ktorej sluchacie
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 17:36:11 ---"Hej powiadali ,hej powiadali że nasz spirytus wszystko wypali" piękne wspomnienia
Rajd świętokrzyski świetna sprawa przypomina mi moje czasy harcerskie i ukochane dwutygodniowe obozy ,
spanie w wielkich namiotach,mycie menażki w rzece piaskiem ,codzienny poranny apel,wyprawy za poszukiwaniem skarbu ...ach super wspomnienia .
Na polecenie drużynowego >:( musiałam dać buziaka :-[ harcerzowi,ktory znalazł mój zegarek,
a miałam tylko 11 lat(taka demoralizacja dzieci ;) ) .
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie molestowli Cie tam mocno i od najmlodszych lat. Nie dziwie sie obrzydzniu do facetow, dziewczyny jakby milsze i bardziej przyjemne.
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 17:15:38 ---Co Wy na to wykonanie //www.youtube.com/watch?v=mU1LCJQLAv4
albo to http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php?action=post;msg=1083386;topic=1052670.75
--- Koniec cytatu ---
Gdzie ta keja piękne wykonanie ! A z jaką lekkością paluszki "biegają" po strunach gitary, az miło popatrzeć.
p.s.1941 - wykonawca baardzo przystojny ;)
Nie czepiaj się przypadkiem :D ty zacząłeś oceniać :D
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 17:40:45 --- Gdzie ta keja piękne wykonanie ! A z jaką lekkością paluszki "biegają" po strunach gitary, az miło popatrzeć.
p.s.1941 - wykonawca baardzo przystojny ;)
Nie czepiaj się przypadkiem :D ty zacząłeś oceniać :D
--- Koniec cytatu ---
Probowalem kiedys "wypalcowac" jedna z tabulaturek jednej z gitarek w kawalku "Angie" Stonsow, niby proste w czytaniu, ale w praktyce troche trzeba pocwiczyc, zwlaszcza na akustyku. Mam przyszlosc!
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 09 Lut 2013, 17:45:35 ---Probowalem kiedys "wypalcowac" jedna z tabulaturek jednej z gitarek w kawalku "Angie" Stonsow, niby proste w czytaniu, ale w praktyce troche trzeba pocwiczyc, zwlaszcza na akustyku. Mam przyszlosc!
--- Koniec cytatu ---
Grasz na gitarze ?! Woow ! Szukałeś dobrego brzemienia "Angie" ? Wow! Wow ! Wow !!!!
Robimy imprę Polonii a ty grasz dla nas na gitarze . OK ?
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Lut 2013, 17:53:33 ---Grasz na gitarze ?! Woow ! Szukałeś dobrego brzemienia "Angie" ? Wow! Wow ! Wow !!!!
Robimy imprę Polonii a ty grasz dla nas na gitarze . OK ?
--- Koniec cytatu ---
Probowalem taba zagrac jednej z gitar! Brzmienie to juz ma po co szukac?
Na impra polonii niech gra mlode pokolenie, do mlodziezy swiat nalezy, mlody robi, stary lezy(slucha). Poza tym skostnialem calkiem a gitare obsiadl kurz(pokrowiec).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej