Ogólne > Rodzina ...

słoiczki dla niemowląt

(1/7) > >>

asiorekk:
Hejka. Mam pytanie w jakim sklepie znajdę duży wybór słoiczków z obiadkami dla niemowląt???bo w netto i fotexie to bardzo skromnie i wybór praktycznie żaden...w jakich jeszcze sklepach mogę je dostać???aldi?rema?fakta?irma???Dziękuję wszystkim za pomoc.pozdrawiam

Jomir:
Super Best i Super Brugsen ma niezly wybor, bynajmniej w mojej miejscowosci.

Generalnie i tak nie znajdziesz tu tyle co w Polsce, bo tu sie zaklada, ze dzieci od 10 miesiac zycia przechodza na "garnek rodzinny".

suso:
fotex i bilka .

aisak:
polskie sklepy

Reksio:
Bo tutaj jest bardzo ubogo ze słoiczkami  ;D

Polecam sklep internetowy www.dodomku.pl, nie jeżdżę często do Polski, ale u nich robię zakupy regularnie co dwa miesiące. Mają bardzo duży wybór Hippa, Gerbera, Bobovita i kilka innych firm eko. Nigdy nie zdarzyło się żeby coś się zbiło, świetnie pakują, dostawa z UPS zabiera góra trzy dni od zamówienia. Oprócz tego mają oczywiście inne produkty, ale ja raczej kupuję u nich dla mojej córeczki. Ceny jak w sklepach, mają często promocje. Płaci się jedynie za przesyłkę zależną od wagi. Paczka ok. 30 kg kosztuje do mnie 91 zł - może to i dużo, może nie, ale ja jestem zadowolona bo mam te produkty na których mi zależy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej