Regionalne > Århus, Aalborg ...

pies -skradziony Arhus

<< < (11/15) > >>

piotr1:
4 strony o jakims paskudnym kundlu...oj dzieje sie w danii, dzieje..

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 13 Lut 2013, 19:51:16 ---4 strony o jakims paskudnym kundlu...oj dzieje sie w danii, dzieje..

--- Koniec cytatu ---
Po co wlazisz i czytasz, nie kumam... :-\? Idz pyfko wypij, tv ogladnij, intelygenta zagraj ;)

1941:
Rzad byl, Janie Pani tez, Politi tez, to ja czekam na jakas uchwale co najmniej Folketingu w tej sprawie oraz zwiazki zawodowe.

happybeti:

--- Cytat: 1941 w 13 Lut 2013, 20:07:04 ---Rzad byl, Janie Pani tez, Politi tez, to ja czekam na jakas uchwale co najmniej Folketingu w tej sprawie oraz zwiazki zawodowe.

--- Koniec cytatu ---
:o ::)...może lepiej juz niech nie uchwalają ::) :P ;D.

Jomir:
I teoria "AE" daje jednak podstawy do myslenia o tym, ze psa zwineli obcokrajowcy. Czy Polacy ? Trudno powiedziec.

Dlaczego?
W Danii jest obowiazek czipowania psow oraz rejestrowania w Hunderegister. Kazdy normalny, kto kupi psa, bedzie chcial psa zarejestrowac...
Ja na przyklad poinformowalam, ze pies zaginal i ze nigdy nie bedzie sprzedany lub oddany. Hunderegister wpisal w jego kartoteke, ze  nie mozna psa przerejestrowac bez zgody wlasciciela.
Tak wiec, jezeli ktokolwiek bedzie chcial psa przerejstrowac, albo pojsc z nim do lekarza, od razu wpadnie...

No i teraz, jezeli ktos nie wie o przepisie, to kradnie psa, by go sprzedac dalej... A kto nie wie? No... tutejsi raczej wiedza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej