Regionalne > Århus, Aalborg ...

pies -skradziony Arhus

<< < (10/15) > >>

Tricia:
Nutka : odpisała Ci coś  Anne Frost.Mi nie.

Jeśli ktoś ma fb i chce to może zapytać w komentarzach dlaczego pisze,że to "polacy " .

Mój duński nie jest na tyle dobry aby później wdawać się w wymianę zdań na ogólnym "podglądzie" gdy 6.500 osób udostępnia :( .

Może znajdzie się ktoś odważny :) i broniący normalnych Polaków :)

Oto link do fb ( nie wiem czy można :/  )
http://www.facebook.com/Emilyrask12

@ae@:
Bardzo czesto skradzione rzeczy, w tym takze psy, "pojawiaja sie" po pewnym czasie na dba.dk.

Moja rada: uwaznie sledzic ogloszenia na dba.dk, nie tylko z regionu swojego zamieszkania ale calej Danii.

Sama w ten sposób odzyskalam czesc skradzionych rzeczy - sledzilam dba.dk, pojawily sie moje rzeczy, zawiadomiona policje - kto, kiedy, gdzie, podjechalam do "sprzedawcy" rozpoznalam rzeczy i zadzwonilam na policje. Mlody chlopak, byl tylko paserem ale czesc rzeczy wrócila.

Mopsy to modne teraz psy, bez papierów to okolo 1000-3000, a jesli zlodzieje "zrobia" rodowód to 5000-7000, o wiele bardziej oplacalne niz walki psów.

Mam nadzieje ze piesek mial chipa/tatuaz?

P:S Obronic polaków moze tylko nasze zachowanie, na dobra opinie trzeba zapracowac codziennym "byciem", pisanie listów czy fb nie pomoze gdy co chwile w mediach pojawia sie: polacy kradli tusz do kopiarek, polak zlapany z samochodem pelnym kradzionych rowerów, polska banda z 2 letnim dzieckiem okradala domy... itp itd.

aisak:

--- Cytat: Tricia w 13 Lut 2013, 18:10:22 ---Nutka : odpisała Ci coś  Anne Frost.Mi nie.

Jeśli ktoś ma fb i chce to może zapytać w komentarzach dlaczego pisze,że to "polacy " .

Mój duński nie jest na tyle dobry aby później wdawać się w wymianę zdań na ogólnym "podglądzie" gdy 6.500 osób udostępnia :( .

Może znajdzie się ktoś odważny :) i broniący normalnych Polaków :)

Oto link do fb ( nie wiem czy można :/  )
http://www.facebook.com/Emilyrask12

--- Koniec cytatu ---
Niestety, ma zablokowane komentowanie.

1941:

--- Cytat: @ae@ w 13 Lut 2013, 18:15:17 ---Bardzo czesto skradzione rzeczy, w tym takze psy, "pojawiaja sie" po pewnym czasie na dba.dk.

Moja rada: uwaznie sledzic ogloszenia na dba.dk, nie tylko z regionu swojego zamieszkania ale calej Danii.

Sama w ten sposób odzyskalam czesc skradzionych rzeczy - sledzilam dba.dk, pojawily sie moje rzeczy, zawiadomiona policje - kto, kiedy, gdzie, podjechalam do "sprzedawcy" rozpoznalam rzeczy i zadzwonilam na policje. Mlody chlopak, byl tylko paserem ale czesc rzeczy wrócila.

Mopsy to modne teraz psy, bez papierów to okolo 1000-3000, a jesli zlodzieje "zrobia" rodowód to 5000-7000, o wiele bardziej oplacalne niz walki psów.

Mam nadzieje ze piesek mial chipa/tatuaz?

P:S Obronic polaków moze tylko nasze zachowanie, na dobra opinie trzeba zapracowac codziennym "byciem", pisanie listów czy fb nie pomoze gdy co chwile w mediach pojawia sie: polacy kradli tusz do kopiarek, polak zlapany z samochodem pelnym kradzionych rowerów, polska banda z 2 letnim dzieckiem okradala domy... itp itd.

--- Koniec cytatu ---

Jasne usiasc cichutko w kaciku i poplakac. A najlepiej ponarzekac na forum!

Zlo tryumfuje, gdzy dobrzy ludzie pozostaja bezczynni!!!

vordingborg:
O ile dobrze  zrozumiałem to dziś  na specjalnej konferencji prasowej dotyczącej porwania Emmy z ust premiera padło zapewnienie że nikt kto posiada dański paszport nie pozostanie bez pomocy, nie zapomnimy i nie przestaniemy szukać. Ten potworny gwałt który dokonano na kilkuletniej Emmie nie pozostanie bezkarny !!!  Zapewniała Hela 
Na tej samej konferencji zabrała głos również sama   Jaśnie Pani która  zaprotestowała , jednocześnie deklarując gotowość pertraktacji z tero znaczy uprowadzicielami ...

Niestety szef policji poinformował że jak dotąd nikt nie dzwonił  ???

Więc już pewnie sami rozumiecie że w obecnej sytuacji sprawa prześladowania homoseksualistów w Afganistanie  zeszła na plan dalszy, a o gospodarce już nawet nikt nie wspomni  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej