Ogólne > Rodzina ...
Mały Niejadek
Reksio:
Rzeczywiście ja sama nie jestem za bardzo za sztucznymi witaminami, ale jak Mała nadal nie będzie chciała normalnie jeść to spróbuję chociaż te witaminki jej dać.
Jomir:
Beti - skoki rozwojowe trwaja bodajze do 4 roku zycia. Reksio stawiam na zeby - przez te ogorki - chlodza. Dzieci sa rozne, moje tez czasem nie jada po kilka dni, pozniej odrabia. Moj "egzemplarz" ma 2 latka 87 cm wzrostu i 11,5 kg. W centylach 70 na 40. Jestesmy pod Stala kontrola lekarza, z racj uczestnictwa w programie badawczym, wiec wiem na pewno, ze mala zdrowa jak ryba. Coz, lepiej niech bedzie za chuda, niz za gruba. Betti dobrze rzecze - bierz to na spokojnie.
vaxa_rys:
wagą też się nie przejmuj, dzieci okolo po roku juz tak szybko nie przybieraja na wadze jak wczesniej. moje przez rok przytyły moze 1 kg, a zdrowe jak ryby. jutro idziemy na bilans dwulatków,zobaczymy co powie lekarz :)
happybeti:
jomir, zawsze, gdy szukałam informacji o skokach u dzieci, znajdowałam tylko te "do roku",owszem, pięknie rozrysowane grafiki ;), wszystko ładnie pokazane- a szukałam często, by się upewnić, ze znowu mamy małą Al-Kaidę w domu przez te skoki ;).
Jomir:
Tabelke znajdziesz w jednych z tych linkow powyzej.
Teraz kryzys :) bynajmniej u nas, ale juz nie dlugo :)
A pozniej kilka miesiecy spokoju ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej