Ogólne > Rodzina ...
gdzie wynajać mieszkanie ?
Jomir:
Nie wiem gdzie maz pracuje, ale S-togi jezdza nawet niezle. Sprobuj wybrac Greve, Ishøj, Hundig, Taastrup, tam z tego co od ludzi slysze idzie szybciej.
alu27:
Jeśli chodzi o Bolig Portal to najlepiej dzwonić wprost pod podany nr tel. . Mi tez nie odpisywano na maile. Powodzenia.
farvela:
rodzina z dwójką dzieci ma małe szanse na wynajem mieszkania od osoby prywatnej z boligportalu czy z dba.dk. Na mieszkania jest mnóóóóstwo chętnych, więc ludzie wolą wynajmować komuś bez dzieci - mówię to z własnego doświadczenia, sama tak kilka mies. szukałam mieszkania. Koszmar jakiś. Ale jeśli już to polecam tel. najlepiej z rana, czasem jak się jest pierwszym to właściciel od razu rezerwuje wam mieszkanie. Moi znajomi tak znaleźli mieszkanie właśnie, ukazało się, od razu za tel. Mailami nie ma co sobie zawracać głowy - właściciel dostaje ich setki.
Co do mieszkania w spółdzielniach - w Kab jest info, że na Tastrupgard te 4 pokojowe jest od reki. Skoro jest was 4 powinniscie miec 4 pokoje (w mysl zasady, ze 1 osoba na 1 pomieszczenie). Ale może się okazać, że do kwietnia mieszkania nie dostaniecie. Jest jeszcze polski hotel który się wynajmuje na miesiące, bez kaucji, na Norrebro, (dzieci mieszkają za darmo-dorosły płaci 3500 kr) może to jakaś alternatywa dla was na przeczekanie?
lonewolf:
Najwieksze szanse maja CIAPACI...oni maja do reki...taka ichna polityka strachu...
mnie odsowali 3razy na ich korzysc ...bo oni dunczycy sa ;)przeciez....
aisak:
--- Cytat: lonewolf w 17 Mar 2013, 22:02:23 ---Najwieksze szanse maja CIAPACI...oni maja do reki...taka ichna polityka strachu...
mnie odsowali 3razy na ich korzysc ...bo oni dunczycy sa ;)przeciez....
--- Koniec cytatu ---
Oj tam sie rzucasz od razu ;). Pewnie, ze Dunczycy, my z synem mowimy "opaleni" ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej