Ogólne > Hydepark

Radosc i smutek, Broad Pek - Wyprawa zimowa 2013

(1/5) > >>

jfrida:
http://natemat.pl/53493,maciej-berbeka-i-tomasz-kowalski-uznani-za-zmarlych-polscy-himalaisci-sie-poddali-i-koncza-wyprawe

Wielki, wielki zal.....

myszka0807:
Zapewne WIELKI ZAL.z drugiejstrony mam mieszane uczucia ,,PO CO LUDZIE NARAZAJA SWOJE ZYCIE NA TAKIE WYCZYNY,,???

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 08 Mar 2013, 18:29:05 ---Zapewne WIELKI ZAL.z drugiejstrony mam mieszane uczucia ,,PO CO LUDZIE NARAZAJA SWOJE ZYCIE NA TAKIE WYCZYNY,,???

--- Koniec cytatu ---
Bo to wciaga, jak narkotyk. Bo to ludzie z pasja, z marzeniami...

Btw co powiesz na temat palaczy, alkoholikow i narkomanow?. Oni tez wiedza, a jak jest? Rozejrzyj sie dookola....

WIELKI ZAL (*), (*)

happybeti:

--- Cytat: myszka0807 w 08 Mar 2013, 18:29:05 ---Zapewne WIELKI ZAL.z drugiejstrony mam mieszane uczucia ,,PO CO LUDZIE NARAZAJA SWOJE ZYCIE NA TAKIE WYCZYNY,,???

--- Koniec cytatu ---
Wiesz, co odpowiadaja himalaisci , pytani, dlaczego tak włażą na te góry?
"Bo są" ;).
Jakby tak popatrzeć z drugiej strony, to w sumie nigdy nie jesteś pewien dnia ni godziny...możesz miec wypadek samochodowy, choćbyś był najlepszym kabusewcą,lub szedł spokojnie chodnikiem.Może rozbić się samolot, zatonąć prom- życie ludzkie jest bardzo kruche...
(*)

myszka0807:
Rozumie to .ale szalu bym dostal gdyby ktores z moich dzieci tak ryzykowalo zyciem,albo ja sama .idziesz do pracy potraci cie samochod -ginieszale wiadomo nie szukalas wrazen szlas do pracy by zarobic na zycie.tam w gory ida ludzie BY POKONAC NATURE ?STAWIC CZOŁA ZYWIOŁOWI?NIE POTRAFIE TEGO ZROZUMIEC!!!podziw ,bol ,zal jest we mnie jak pomysle o tych ludziach .pewnie wszedzie czycha na nas niebezpieczenstwo ,ale ci ludzie ida juz chyba wpisanym ryzykiem .czyli chyba stawiaja wszystko na jedna karte,,BEDE BOHATEREM ALBO NIE WROCE Z TAKIEJ WYPRAWY,,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej