Ogólne > Hydepark
Radosc i smutek, Broad Pek - Wyprawa zimowa 2013
psychopata:
Nie przestanie mnie zadziwiac, ze ludzie dziwia sie rzeczom, o jakich nie maja pojecia. Poczytajcie ksiazki himalaistow lub ludzi z nimi zwiazanych ("Korona Ziemi" Czerwinskiej, "Gory na opak" Morawskiej, "Wszystko za Everest" Krakauera itd.) i dopabuse potem sie wypowiadajcie. Ale chocby pobiezna lektura internetu pokazuje, ze narod, po byciu specjalista od medycyny, pilki noznej, katastrof lotniczych i skokow narciarskich, teraz specjalizuje sie w himalaizmie. Rzygac sie chce.
A chlopakow szkoda, najgorzej teraz maja ci, co przezyli.
myszka0807:
--- Cytat: psychopata w 08 Mar 2013, 20:51:34 ---Nie przestanie mnie zadziwiac, ze ludzie dziwia sie rzeczom, o jakich nie maja pojecia. Poczytajcie ksiazki himalaistow lub ludzi z nimi zwiazanych ("Korona Ziemi" Czerwinskiej, "Gory na opak" Morawskiej, "Wszystko za Everest" Krakauera itd.) i dopabuse potem sie wypowiadajcie. Ale chocby pobiezna lektura internetu pokazuje, ze narod, po byciu specjalista od medycyny, pilki noznej, katastrof lotniczych i skokow narciarskich, teraz specjalizuje sie w himalaizmie. Rzygac sie chce.
--- Koniec cytatu ---
kazdy ma swoja zdanie .szanuje twoje ale dla mnie takiego prostego czlowieczka jest to ciezkie do zrozumienia.a na wymioty dobra herbatka z odribina cukru.zapewne gdybym miala o tym pojecie to by mnie to nie dziwilo ,dziwne by bylo gdybym miala pojecie i by mnie to dziwilo .ale to STWIERDZENIE DEDYKUJE TYLKO TOBIE
jfrida:
--- Cytat: psychopata w 08 Mar 2013, 20:51:34 ---Nie przestanie mnie zadziwiac, ze ludzie dziwia sie rzeczom, o jakich nie maja pojecia. Poczytajcie ksiazki himalaistow lub ludzi z nimi zwiazanych ("Korona Ziemi" Czerwinskiej, "Gory na opak" Morawskiej, "Wszystko za Everest" Krakauera itd.) i dopabuse potem sie wypowiadajcie. Ale chocby pobiezna lektura internetu pokazuje, ze narod, po byciu specjalista od medycyny, pilki noznej, katastrof lotniczych i skokow narciarskich, teraz specjalizuje sie w himalaizmie. Rzygac sie chce.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie z Toba w 100%. Hajzer i Wielicki, nielatwo im bedzie powrocic na polska ziemie.
@ae@:
...Nie przestanie mnie zadziwiac, ze ludzie dziwia sie rzeczom, o jakich nie maja pojecia...
Jak bysmy mieli pojecie to bysmy sie nie dziwili...
myszka0807:
--- Cytat: jfrida w 08 Mar 2013, 21:40:51 ---Zgadzam sie z Toba w 100%. Hajzer i Wielicki, nielatwo im bedzie powrocic na polska ziemie.
--- Koniec cytatu ---
I CO TE 100%?Mowia o tych ludziach tylko jak sie cos stanie podczas nowej wyprawy .ogladam polska tv i tylko sa wzmianki .wielu ludziom te nazwiska nic nie mowia .ich poswiecenie a raczej hobby to nielada wyczyn ale dla normalnego laika to jest raczej trudne do zrozumienia.ida ,ryzykuja zycie mslo tego cos sie dzieje z nimi to z pomoca rusza im ekipa ratownicza ktora tez ryzykuje swoje zycie .TO PRZESZLO MNIE W CALOSCI .jak juz ktos wyzejnapisal zycie jest kruche .mamy je jedno .niechcialabym miec meza ktory chodzilby na takie wyprawy.teraz po tych ludziach bol wielki w ich rodzinach
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej