Ogólne > Hydepark

solarium

(1/5) > >>

Dania1919:
Witam, mieszkam w Kopenhadze i poszukuje dobrego solarium . Byłam kilka razy na Bispebjerg w solarium i jakoś nie bierze mnie nic . Czy któraś z was orientuje sie, może gdzie znajduje sie jakies dobre solarium? Dania1919@wp.pl

vordingborg:
HE HE te nowe lampy są bezpieczniejsze ale nie opalają, te stare opalają ale powodują problemy onkologiczne.  Jeżeli znajdziesz solarium które dobrze opala to znaczy że podmieniono lampy  :o twoje zdrowie twoja sprawa  :P

Reksio:
Zacznij używać kremów do opalania do solarium. Są bazowane na wodzie, nie "gotują" skóry jak zwykłe kremy do opalania, zawierają składniki nawilżające i pielęgnujące i możesz wybrac te z aktywnym samoopalaczem. Powinnaś je dostać w solariach z obsługą  :) Opalenizna rewelacyjna  ;)

myszka0807:

--- Cytat: Dania1919 w 11 Mar 2013, 14:51:21 ---Witam, mieszkam w Kopenhadze i poszukuje dobrego solarium . Byłam kilka razy na Bispebjerg w solarium i jakoś nie bierze mnie nic . Czy któraś z was orientuje sie, może gdzie znajduje sie jakies dobre solarium? Dania1919@wp.pl

--- Koniec cytatu ---
oj  za pare miesiecy lato piekniejsza jest opalenizna naturalna i napewno zdrowsza.jak ide ulica i widze pełzajace skwarki po chodniku to zal mi sie ich robi.tska sztuczna opalenizne widac z daleka tym bardziej jak sie nie ma umiaru .a co z chorobami ?twoj wybor .juz bym wolala uzywac kremow ,bo i tak jestem uczulona na wystawianie swojego pieknego cialka na promienie sloneczne

Dania1919:
dziewczyny , ja nie prosiłam o umoralnianie . Tylko zadałam  konkretne pytanie, nie na temat kremów tylko zapytałam sie gdzie znajduje sie dobre solarium ? w jakim miejscu dla jasności . ; D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej