Ogólne > Hydepark

solarium

<< < (2/5) > >>

Reksio:
Ty jakaś nieogarnięta jesteś. Napisałam ci o kremach, bo nawet jeśli pójdziesz do solarium byle jakiego które nie opala to będziesz miała efekt  :P Chodzi mi o ładną opaleniznę, bo narzekasz na jakość i jej brak. Mam w d.. czy dostaniesz raka czy nie i nie umoralniałam tu nikogo. Tak to jest komuś pomóc  ::)

Ania8520:
Witam moje Drogie :)

Dziewczyna ma rację, zadała konkretne pytanie które wymagało konkretnej odp. Jeśli macie w dupie jej zdrowie to faktycznie po co jakieś rady itp.
Starczyło napisać solarium ul, miasto i cześć!

Ja niestety nie pomogę bo nie chodzę na solarium.
Pozdrawiam

myszka0807:

--- Cytat: Dania1919 w 12 Mar 2013, 08:43:24 ---dziewczyny , ja nie prosiłam o umoralnianie . Tylko zadałam  konkretne pytanie, nie na temat kremów tylko zapytałam sie gdzie znajduje sie dobre solarium ? w jakim miejscu dla jasności . ; D

--- Koniec cytatu ---
ej ty solarka gwozdz do trumny to sobie sama szukaj .internet w ruch i znajdziesz

myszka0807:

--- Cytat: Ania8520 w 12 Mar 2013, 11:33:56 ---Witam moje Drogie :)

Dziewczyna ma rację, zadała konkretne pytanie które wymagało konkretnej odp. Jeśli macie w dupie jej zdrowie to faktycznie po co jakieś rady itp.
Starczyło napisać solarium ul, miasto i cześć!

Ja niestety nie pomogę bo nie chodzę na solarium.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Tez jej nie pomoglas wiec po co nas ty umoralniasz co mamy zrobic

vordingborg:
Kremy dobry pomysł  :) ale jak skład przeczytasz to psa z budą brakuje  :o ( Reksio bez urazy)
ja proponuje .... Anty-radioaktywny podgómowany płaszcz Geigera ! Do nabycia na Allegro  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej