poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: HOTEL AXEL GULDSMEDEN UWAGA!!!!!!!!!!!!  (Przeczytany 40878 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
Odp: HOTEL AXEL GULDSMEDEN UWAGA!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 14 Mar 2013, 15:40:18 »
Cytrynowy tez dobry?

Cytrynowy najlepszy ten skondensowany, kwasi sprawe na calego! Tyle tylko, ze jak sie nie ma humoru to moze sie bardziej odbic na prawcownikach. Cos za cos.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 14 Mar 2013, 15:51:26 »
Ja akurat nie mialam okazji w takim gownie pracowac .ale na pocztku nie potrafilam zrozumiec tych ludzi ze nadal tam pracuja czlowiek ma czasem rece zwiazane i zeby sie zesral to nic nie moze zrobic .idzie do takiego gowna zapieprza bo co ma zrobic .?jezyk--bariera ;zjednoczyc wszystkich i polaczyc sie wspolnie--chyba nie osiagalne?!?!ciezki orzech do zgryzienia

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 14 Mar 2013, 23:13:37 »
Cos sie zaradzi.chociaz wole swoja prace bo takiej babie zołzie odgryzlabym uszy.nie wyobrazam sobie co ludzie tam przechodza .mam sie łatwo pisze ale postawmy sie w ich miejscu i nie jeden by palcem nie ruszyl by babie pokazac jak sie ludzi szanuje :'( :'(

Offline makaron123

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 12
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #33 dnia: 15 Mar 2013, 11:54:46 »
KOLEŻANKI I KOLEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poszukuję wszystkich osób które miały  chociażby krótką "przyjemność" odczuć na własnej skórze rządy Pani Alicji,najwyższa pora by cała ta sprawa ujrzała światło dzienne...Piszcie do mnie proszę na priv.

Offline Szymek

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 3
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Mar 2013, 11:42:47 »
Witam

Podaje sposób na rozwiązanie tego problemu. Ale to juz zalezy od checi wszystkich poszkodowanych. Jest taka strona dunska polenn.nu są tam wszystkie info o Polsce po duńsku wystarczy skontaktowac sie z kims z redakcji, wg mnie są tam na bank redaktorzy z Polski którzy w duzej mierze pewnie tworza artykuły http://polennu.dk/contact/annoncer Pozdrawiam i powodzenia.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #35 dnia: 18 Mar 2013, 11:55:02 »
Witam

Podaje sposób na rozwiązanie tego problemu. Ale to juz zalezy od checi wszystkich poszkodowanych. Jest taka strona dunska polenn.nu są tam wszystkie info o Polsce po duńsku wystarczy skontaktowac sie z kims z redakcji, wg mnie są tam na bank redaktorzy z Polski którzy w duzej mierze pewnie tworza artykuły http://polennu.dk/contact/annoncer Pozdrawiam i powodzenia.

Z adresu jaki wstawiles wynika, ze chcesz sprawe zalatwic za pomoca ogloszenia? Dosc oryginalne, ale upubliczniona sprawa zostala juz tutaj, chyba, ze piszemy w jakims tajnym kaciku bez dostepu dla innych, w co watpie. Wiec w czym ten adres ma pomoc? W rozmowie z dziennikarzem? Mam kumpla dziennikarza i ochote rozmowy mozna spoko spedzic.

Offline Szymek

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #36 dnia: 18 Mar 2013, 12:30:29 »
podałem tylko dane. Nikt nie mówi zeby wysłac info i czekac na odp. wystarczy zadzwonic i umówic sie na spotkanie allbo pojechac bezposrednio i nałuszczyc jaka jest sprawa. czy pomoze nie wiem. Nie ja jestem poszkodowany przeczytałem watek i tyle. To że sprawa tu na polonii to co z tego, tylko to polacy czytają. a tamta strona jest znana wsrod dunczykow.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #36 dnia: 18 Mar 2013, 12:30:29 »

Offline Iwcia

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 5
« Odpowiedź #37 dnia: 18 Mar 2013, 15:48:54 »
Przecież już kiedyś był watek o tym hotelu ,  http://www.poloniainfo.dk/forum/index.php/topic,26834.0.html .
Nie wiem czy dobrze wkleiłam linka , ale warto poczytać . Dziewczyny wygrały .

Offline Szymek

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #38 dnia: 18 Mar 2013, 17:04:44 »
Nie ma w tych wątkach ani jednej wzmianki ze wygrały sprawe, jedynie spór paru forumowiczów że obozowy klimat tworzony przez szefową housekeepingu Alicje to bzdura!! znam takie zachowanie przełożonego  w stosunku do pracowników i wątpie ze jest to zmyslona historia. Zawsze znajdzie sie w grupie ludzi ktos dla kogo wyzysk i poniewieranie to swego rodzaju hobby, sposób na zycie odreagowanie własnych frustracji. Niektórzy ludzie zachowuja sie jak psy, gryzą dopóki nie dostaną nauczki póki nie poczują konsekwencji robią bo wiedza i widzą ze nie ma reakcji. 

Offline makaron123

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 12
« Odpowiedź #39 dnia: 18 Mar 2013, 19:23:20 »
Dzięki Szymek każde info się przyda ;) już zaczynamy działać w tym kierunku...

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 18 Mar 2013, 20:33:31 »
Nie ma w tych wątkach ani jednej wzmianki ze wygrały sprawe, jedynie spór paru forumowiczów że obozowy klimat tworzony przez szefową housekeepingu Alicje to bzdura!! znam takie zachowanie przełożonego  w stosunku do pracowników i wątpie ze jest to zmyslona historia. Zawsze znajdzie sie w grupie ludzi ktos dla kogo wyzysk i poniewieranie to swego rodzaju hobby, sposób na zycie odreagowanie własnych frustracji. Niektórzy ludzie zachowuja sie jak psy, gryzą dopóki nie dostaną nauczki póki nie poczują konsekwencji robią bo wiedza i widzą ze nie ma reakcji.
tylko nie jak psy !!!ja mam pieska i on nie jest tak wredny i falszywy i sukowaty !no prosze Cie xnajdz inne okreslenie dla takiego kurestwa w ciele czlowieka

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #41 dnia: 18 Mar 2013, 20:53:42 »
tylko nie jak psy !!!ja mam pieska i on nie jest tak wredny i falszywy i sukowaty !no prosze Cie xnajdz inne okreslenie dla takiego kurestwa w ciele czlowieka

Juz chyba sama znalazlas.

Offline monika2013

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 0
« Odpowiedź #42 dnia: 18 Mar 2013, 22:51:45 »
tylko nie jak psy !!!ja mam pieska i on nie jest tak wredny i falszywy i sukowaty !no prosze Cie xnajdz inne okreslenie dla takiego kurestwa w ciele człowieka
Hee  święta prawda ,bardzo dobrze to określiłaś.Ciekawe jak ta suka się czuje jak to czyta o sobie powiem wam że szkoda mi tylko tych dziewczyn co tam jeszcze pracują znaczy się paru dziewczyn ,wiem bo kiedyś już też tak było jak ja pracowałam i co się wtedy działo jak na nią pisali , po prostu tak dupę lizała wtedy wszystkim żeby chociaż ktoś coś dobrego o niej napisał że w dupę wlazła by bez mydła ciekawe jak jest teraz może coś wymyśli albo jest gorzej i się wyżywa na dziewczynach ta  KUr....a bezduszna że takie coś się uchowało a nie zdechło jeszcze

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #43 dnia: 19 Mar 2013, 08:24:24 »
tylko nie jak psy !!!ja mam pieska i on nie jest tak wredny i falszywy i sukowaty !no prosze Cie xnajdz inne okreslenie dla takiego kurestwa w ciele człowieka
Hee  święta prawda ,bardzo dobrze to określiłaś.Ciekawe jak ta suka się czuje jak to czyta o sobie powiem wam że szkoda mi tylko tych dziewczyn co tam jeszcze pracują znaczy się paru dziewczyn ,wiem bo kiedyś już też tak było jak ja pracowałam i co się wtedy działo jak na nią pisali , po prostu tak dupę lizała wtedy wszystkim żeby chociaż ktoś coś dobrego o niej napisał że w dupę wlazła by bez mydła ciekawe jak jest teraz może coś wymyśli albo jest gorzej i się wyżywa na dziewczynach ta  KUr....a bezduszna że takie coś się uchowało a nie zdechło jeszcze

Pewnie sie zdrowo odzywia i prowadzi zdrowy tryb zycia, to nie zdechla.
A jak stara ta Alicja? Bo moze jaka nieszczesliwa i nie spelniona co negatywnie sie odbija na wszystkich, moze w tym kierunku jej pomoc i wyjdzie sloneczko w ten pochmurny dzien? a szczescie zapanuje wkolo.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 19 Mar 2013, 08:29:20 »
Chyba nie chcesz jej zaspakajac???Boze zlituj sie nad swoim MIESNIAKIEM

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #44 dnia: 19 Mar 2013, 08:29:20 »

UWAGA! Nie dla każdego A-kasse

Zaczęty przez animattDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 21708
Ostatnia wiadomość 08 Mar 2018, 03:50:19
wysłana przez animatt
UWAGA na pasazerow

Zaczęty przez mikmi03Dział Hydepark

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 7193
Ostatnia wiadomość 06 Cze 2015, 05:19:58