poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: HOTEL AXEL GULDSMEDEN UWAGA!!!!!!!!!!!!  (Przeczytany 40880 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AK211

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 39
  • -Otrzymane: 40
  • Reputacja: +0/-0
Odp: HOTEL AXEL GULDSMEDEN UWAGA!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Mar 2013, 12:11:42 »
Co prawda o samym hotelu się nie wypowiem, za to mieliśmy (nie) przyjemność "hotelować" się w tej samej sieci podczas wakacji, ale w Oslo, w Norwegii. Sieć ta sama, z zaskoczeniem przyjęłam, że personel to praktycznie sami Polacy.
Standard hotelu znacznie odbiegający od tego, co sieć obiecuje na swojej stronie, byłam mocno rozczarowana brudem na ścianach, kurzem.. i standardem jak z "vandrerhjem", za to za grube pieniądze.

Jedyne, co z samego hotelu dobrze wspominam, to znakomite śniadania. I tyle.  >:(

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Mar 2013, 12:16:21 »
Myszka ziółek sobie zaparz i policz do dziesięciu,skąd ta irytacja u Ciebie?Przecież w tym nie uczestniczyłaś to po co się tak unosisz?To My jesteśmy poirytowane bo mamy ku temu powody w przeciwieństwie do Ciebie...
a wiesz co jest irytujace? Nie to ze tam pracowalyscie i taki kutafon jak ona was tak upadlala tylko to ZE NIC Z TYM NIE ZROBILYSCIE .pojda tam nastepne .a pisac po to zeby popisac ? A gdzie ta co ja tak miala wybielac? Nie broni swojej sekutnicy na forum ? Zal mi was kobiety ale ja nie pisLabym tylko cos z tym zrobila

Offline makaron123

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 12
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Mar 2013, 12:28:08 »
No właśnie i tutaj koło się zamyka...Dziewczyny które tam pracują nie należą do związków i to ich błąd...mają ręce związane nie mogą zbyt wiele zrobić,tak jak wspominałam było mnóstwo skarg złożonych na Nią do właścicielki hotelu,niestety bez skutku.Sandra właścicielka hotelu ma tak zamydlone oczy przez Alicję że nie wierzy i jest przekonana że to wszystko oszczerstwa,taka właśnie taktyka szanownej Alicji,mimo to że jest ograniczona jest bardzo przebiegła i sprytna.Wie jak się zakręcić i komu(nazwijmy rzeczy po imieniu) pupę wylizać.Ja niestety też za wiele zrobić nie mogę,jedyne co to ostrzec kolejne kolejnych nieszczęśników.Gdybym mogła cofnąć czas,od początku do końca przemyślałabym jak to wszystko ugryźć żeby zakończyć  zbyt długo już trwającą jej przygodę w tym hotelu...

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Mar 2013, 12:42:36 »
No właśnie i tutaj koło się zamyka...Dziewczyny które tam pracują nie należą do związków i to ich błąd...mają ręce związane nie mogą zbyt wiele zrobić,tak jak wspominałam było mnóstwo skarg złożonych na Nią do właścicielki hotelu,niestety bez skutku.Sandra właścicielka hotelu ma tak zamydlone oczy przez Alicję że nie wierzy i jest przekonana że to wszystko oszczerstwa,taka właśnie taktyka szanownej Alicji,mimo to że jest ograniczona jest bardzo przebiegła i sprytna.Wie jak się zakręcić i komu(nazwijmy rzeczy po imieniu) pupę wylizać.Ja niestety też za wiele zrobić nie mogę,jedyne co to ostrzec kolejne kolejnych nieszczęśników.Gdybym mogła cofnąć czas,od początku do końca przemyślałabym jak to wszystko ugryźć żeby zakończyć  zbyt długo już trwającą jej przygodę w tym hotelu...
nic stracone do zwiazkow zawsze zapisac sie mozna .a ty wobecnej chwili nalezysz do zwiazkow?

Offline monika2013

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 0
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Mar 2013, 15:39:22 »
Większa część dziewczyn jest w związkach ja jej założyłam kiedyś sprawę ale mobbing psychiczny jest ciężki do udowodnienia związki nic nie pomogły , najlepiej to z nią załatwić inaczej ,bo gówno powinno się spłukiwać a ona jest nim  chodzi i strasznie cuchnie  ;D

Offline bikerboy

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 11
  • Reputacja: +3/-2
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Mar 2013, 16:54:55 »
Do wszystkich SIKOREK , borykajacych sie z ta pania ...........  NAGRAC JA PROSZE ............. mysle ze GLOS badz OBRAZ bedzie dostatecznym dowodem

A tak ujmujac to z innej  , troche brutalnej strony ...... to strzelic jej w morde za przeproszeniem i powiedziec ze to nie jest ..........Polska tylko .......... Danmark

Powodzenia

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Mar 2013, 17:19:37 »
Wspomne ze tez tam pracowalam i to jest gorzej niz masakra tak jak ona Alka nikogo w zyciu nie znalam tak chamskiego wulgarnego tak do szpiku kosci chamskiego i podlego poprostu masakra. A najgorsze ze w tym hotelu zawsze byly i sa i beda pluskwy a ona dziewczyna kazala sprzatac te pokoje zamiast wezwac specjalna firme do tego ,a i jednemu chlopakowi spac nawet w tym pokoju kazala masakra .Sama mogla isc tam spac moze ten nie wypazony ryj by jej pogryzly .Ostrzegam wszystkich przed nia i nie polecam tego hotelu dla gosci chyba ze chca miec pluskwy w domu
Boszzzeee, jaka masakra! Bardzo Wam wspolczuje, bo widze , ze jest o wiele gorzej, niz w moim hotelu. U mnie przynajmniej wszyscy zachowuja normalne ludzkie obyczaje....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 13 Mar 2013, 17:19:37 »

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Mar 2013, 17:29:39 »
Większa część dziewczyn jest w związkach ja jej założyłam kiedyś sprawę ale mobbing psychiczny jest ciężki do udowodnienia związki nic nie pomogły , najlepiej to z nią załatwić inaczej ,bo gówno powinno się spłukiwać a ona jest nim  chodzi i strasznie cuchnie  ;D
     Dla mnie , przyznam sie , jest zaskoczeniem postawa wlascicielki hotelu. Sandry, czy tak? Wydaje mi sie, ze ona doskonale wie o tym, jaka jest Alicja i jak traktuje pracownikow, ale udaje, ze nie wie. Bo tak jest jej wygodnie. Pracownicy karni, hotel wysprzatany na blysk a ona duuuuuuzo pieniazkow ma zaoszczedzonych. W sadzie zwsze bedzie  mogla sie wybronic, ze ona nic nie wiedziala, ze to wszystko Alicja.
    Znowu Alicja wie, ze moze pozwolic sobie na mobbing i inne karygodne zachowania wobec podwladnych, bo wie, ze ma tu ciche poparcie Sandry. I tak kolo sie zamyka, a brudna reke jednej pani myje brudna reka drugiej.

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #23 dnia: 13 Mar 2013, 17:32:27 »
I dzieki za ostrzezenie przed tym hotelem

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Mar 2013, 18:52:57 »
polecam dodac domestosa i kostke wc w gebe wsadzic ale by sie pienila .nie chce pisac jak mozna to zalatwic .ale ....

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #25 dnia: 13 Mar 2013, 18:58:42 »
polecam dodac domestosa i kostke wc w gebe wsadzic ale by sie pienila .nie chce pisac jak mozna to zalatwic .ale ....
A Krakersik pewnie kominiarke pozyczy ;D

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #26 dnia: 13 Mar 2013, 21:24:33 »
Kwas solny na przeczyszczenie mam w pracy.zarty zartami sle problem jest powazny

Jesli z kwasem, to b. powazny, nawet kryminalny.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Mar 2013, 21:54:18 »
Cytrynowy tez dobry?

Offline makaron123

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 5
  • -Otrzymane: 12
« Odpowiedź #28 dnia: 13 Mar 2013, 22:01:46 »
Otóż to problem jest poważny...Nasuwa się tylko pytanie jak go rozwiązać...wkurza mnie że taki genetyczny popapraniec wozi się po Danii i upokarza swoich rodaków,w imię czego???w imię swojego nieszczęśliwego życia prywatnego,wróć jakiego życia prywatnego?Nie ma przyjaciół, znajomych,żyje tylko pracą i karmi się złem które czyni,pastwiąc się nad podwładnymi.Jest kilkanaście nawet kilkadziesiąt osób które chętnie by ją poprzetrącały,no ale gówna się nie rusza bo będzie śmierdzieć,poza tym jak pisałam wcześniej nikt nie zniży się do jej poziomu bo musiałby się położyć...Jak to mówią zemsta najlepiej smakuje na zimno...;)))" Kto mieczem wojuje od miecza ginie" "Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe"  i najważniejsze Karma :) ale co Pani Alicja może wiedzieć na ten temat skoro z zapytaniem ile jest 2 razy 2 dzwoni do swojej księgowej ;) co ona by bez niej zrobiła,zginęła by!!!Zamiast gnębić tych wszystkich ludzi powinna się zająć czymś pożytecznym mianowicie dokształcać się  odnośnie legalnego prowadzenia firmy w tej swojej piwniczce z której nie powinna w ogóle wychodzić...Nie każdy może być prezesem są Prezesi i "prezesi" Ci drudzy to nowobogaccy którzy dostają wszystko na tacy i udają że są kimś lepszym cała reszta to pionki...Pani Alicja zawsze będzie tylko "prezeską-srezeską" cwaniara z bąblem w nosie ot co...Nawet jeśli będzie stawała na rzęsach i próbowała się pokazać na salonach w Danii i tak zawsze będzie nikim...

Offline makarpoland

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 44
« Odpowiedź #29 dnia: 14 Mar 2013, 13:53:05 »
Za bardzo nie rozumiem jednej rzeczy - wylewanie lez na forum za bardzo nic nie da. Wiekszy sens mialoby zebranie ludzi na forum, ktore moglyby poswiadczyc przeciwko babom z hotelu. Jezeli ta baba od 2010 dziala w ten sam sposob, to daje nam 3 lata. Przez 3 lata w hotelu przeiwnelo sie pewnie z 50 osob. 50 doroslych osob w dobie telefonow komorkowych nie potrafi poardzic sobie z jedna baba ? Nie moge w to jakos uwierzyc.

Zaczynalem rowniez w sprzataniu - bez jezyka, znajomosci terenu, niczego. Mialem tylko troche kasy, wsparcie znajomych i pokoj na 2 miesiace. Po poltora miesiaca zostalem wyrzucony z pracy, kiedy szefowa nie chciala zamienic zepsutego auta sluzbowego (balem sie jezdzic, a bojazliwy z natury nie jestem :), narzekala i wyzyskiwala pracownikow (90% Polakow). Co poniedzialek sprawdzanie pracownikow (na gazie poweekendowym), szyderstwa i zachowanie obozowego kapo. Morale w firmie - dno...

Ktoregos dnia wypowiedzialem sie glosno z partnerka na temat firmy i szefostwa i ... skonczyla sie moja przygoda z firma (jej tez - ona wyjechala i radzi sobie calkiem niezle) Dostalem super kopa do pracy - nauki dusnkiego, szukania ofert pracy i polegania tylko na sobie. Dodam, ze moje samopoczucie bylo bardzo dobre - nie stracilem szacunku do samego siebie, co jest wazne. Bylo ciezko, ale dzisiaj jest super. Gdybym zacisnal zeby i zostal w tej pracy, to mozliwe, ze zdziadzialbym do konca i zostal tam do dzis :)

Takze - do walki o swoje. Glowa do gory i trzeba przestac trzasc portkami. Wiem, ze ciezko o jednosc, ale samemu tez mozna bardzo wiele zdzialac. nawet jak wyrzuca z pracy to na pewno sobie poradzicie.

Pozdrawiam

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #29 dnia: 14 Mar 2013, 13:53:05 »

UWAGA! Nie dla każdego A-kasse

Zaczęty przez animattDział Praca w Danii

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 21708
Ostatnia wiadomość 08 Mar 2018, 03:50:19
wysłana przez animatt
UWAGA na pasazerow

Zaczęty przez mikmi03Dział Hydepark

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 7193
Ostatnia wiadomość 06 Cze 2015, 05:19:58