poloniainfo.dk

*
Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: solarium  (Przeczytany 8644 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
Odp: solarium
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Mar 2013, 21:33:36 »
Masz u mnie piwo .zapomniales o sztucxnych pazurkach

I te na grubo rzesy...... Usta koniecznie jaskrawa szminka i na grubo! No i w ramach podkladu pod puder fizeline dla lepszego efektu i zapobiezenia blyszczeniu sie.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Mar 2013, 21:58:22 »
I cycki powiekszone xxxl obraz nedzy i rozpaczy .w posladkach łój ,usta nabrzmiale jak po calej nocy .chyba koszmary bedziemy miec w nocy

Offline Ania8520

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 31
  • -Otrzymane: 28
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Mar 2013, 10:50:29 »
to nie krotkofalowka ze bez odbioru mi net dziala.nie umoralniaj czy mamy pisac to czy tamto .z kultura pokazalas sie zwracajac sie co my zrobilysmy .z odbiorem  ;D a jak juz klawiaturke dorwalas i chcialas sobie poklikac no to chyba osiagnelas cel .nikt nie chce dla niej zle .w/g mnie to niech nawet tylek na grilu usadzi i sie smazy .a ty nie moj adwokat zeby mi pisal co mam robic na forum .ja sie do twojego postu pierwsza nie odnioslam wiec  ODBIJ .TY PISZESZ O KULTURZE???uzywajac slowa  Na forum ,,W DUPIE,,no kultura jak cie ma .ZENADA

Dziewczyno ogarnij się troszkę! Twoja wypowiedź jest tak namieszana że ręce opadają ...
Nie będę z Tobą dyskutowała bo raz że nie potrafisz się czysto po polsku wypowiedzieć a dwa nie lubię dyskutować z kimś intelektualnie niższym ode mnie :) :) Widać że jesteś jakąś cwaną dziewuchą która chce za wszelką cenę zaistnieć na forum poprzez takie wypowiedzi i przepychanki :) A Twoje słownictwo i wulgaryzmy ... Jesteś kobietą okaż trochę klasy ... Naprawdę żal mi takich dziewczyn jak Ty :) Zaniżona samoocena i cwaniactwo przed komputerem ...
Swoimi przepychankami do mnie niczego nie osiągniesz bo ja Ciebie i Twoje tekst do mnie mam głęboko gdzieś :) Mam ważniejsze, ciekawsze rzeczy do roboty niż tak jak Ty wyżywanie się na forum :) bo w życiu pewnie cicha i jak w nicku szara myszka ...
Pisz sobie co chcesz ;) hahahaha !!
Pozdrawiam

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 14 Mar 2013, 11:30:56 »
Napisala co wiedziala .karmisz sie .literami ?bo je zjadasz .nie pisze z toba wiec odbij.na forum kazdy pisze co chce .ty probujesz dyskutowac ale ja z trolami nie dyskutuje.ty sie wiecznie odnosisz do moich postow wiec...juz osiagnelam glupka do glupiej dyskusji .zeby sie znizyc do twojego poziomu musialabym sie polozyc .IGNORA TWOJEJ OSOBY .czy ktos ma pisac swoje zdanie na temat solary to kazdego sprawa z osobna .
« Ostatnia zmiana: 14 Mar 2013, 12:00:46 wysłana przez myszka0807 »

Offline martuchnam

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 25
  • -Otrzymane: 30
  • Reputacja: +16/-38
« Odpowiedź #19 dnia: 14 Mar 2013, 12:21:31 »
ty probujesz dyskutowac ale ja z trolami nie dyskutuje.

definicja trolla-trollowania "Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych."
jak na razie myszko bez obrazy to ty zaczelas trolowac a Ania8520 tylko grzecznie wyrazila swoje zdanie :)
Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi obcych. Sama wyznaczam sobie cele, do których  dąże. Potrafie byc nieznosna. Chcialabym móc wszystko. Pragne walczyc o swoje do konca. Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Zaluje kilku niepotrzebnych slów.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 14 Mar 2013, 12:45:44 »
Marta zaczela anka pouczac ze tam chciano adresy a nie nasze wywody czy to szkodliwe czy nie

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 14 Mar 2013, 12:48:01 »
Witam moje Drogie :)

Dziewczyna ma rację, zadała konkretne pytanie które wymagało konkretnej odp. Jeśli macie w dupie jej zdrowie to faktycznie po co jakieś rady itp.
Starczyło napisać solarium ul, miasto i cześć!

Ja niestety nie pomogę bo nie chodzę na solarium.
Pozdrawiam
widzisz ania piszesz o kulturze xobacz co pokazalas ty .nie mam zamiaru dyskutowac z toba bo to nie ma sensu.pozdrawiam

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 14 Mar 2013, 12:48:01 »

Solarium.

Zaczęty przez Mała22Dział Esbjerg, Haderslev, Kolding ...

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 3822
Ostatnia wiadomość 05 Lip 2010, 19:18:51
wysłana przez Swieta
Solarium

Zaczęty przez Ania8520Dział Hydepark

Odpowiedzi: 24
Wyświetleń: 11668
Ostatnia wiadomość 18 Lut 2013, 20:13:09
wysłana przez happybeti
Solarium natryskowe

Zaczęty przez Maja1216Dział Pomoc!