to nie krotkofalowka ze bez odbioru mi net dziala.nie umoralniaj czy mamy pisac to czy tamto .z kultura pokazalas sie zwracajac sie co my zrobilysmy .z odbiorem
a jak juz klawiaturke dorwalas i chcialas sobie poklikac no to chyba osiagnelas cel .nikt nie chce dla niej zle .w/g mnie to niech nawet tylek na grilu usadzi i sie smazy .a ty nie moj adwokat zeby mi pisal co mam robic na forum .ja sie do twojego postu pierwsza nie odnioslam wiec ODBIJ .TY PISZESZ O KULTURZE???uzywajac slowa Na forum ,,W DUPIE,,no kultura jak cie ma .ZENADA
Dziewczyno ogarnij się troszkę! Twoja wypowiedź jest tak namieszana że ręce opadają ...
Nie będę z Tobą dyskutowała bo raz że nie potrafisz się czysto po polsku wypowiedzieć a dwa nie lubię dyskutować z kimś intelektualnie niższym ode mnie

Widać że jesteś jakąś cwaną dziewuchą która chce za wszelką cenę zaistnieć na forum poprzez takie wypowiedzi i przepychanki

A Twoje słownictwo i wulgaryzmy ... Jesteś kobietą okaż trochę klasy ... Naprawdę żal mi takich dziewczyn jak Ty

Zaniżona samoocena i cwaniactwo przed komputerem ...
Swoimi przepychankami do mnie niczego nie osiągniesz bo ja Ciebie i Twoje tekst do mnie mam głęboko gdzieś

Mam ważniejsze, ciekawsze rzeczy do roboty niż tak jak Ty wyżywanie się na forum

bo w życiu pewnie cicha i jak w nicku szara myszka ...
Pisz sobie co chcesz

hahahaha !!
Pozdrawiam