Ogólne > Hydepark
Dunskie przywary
aisak:
--- Cytat: ayme w 17 Mar 2013, 22:11:00 --- ;)ten film jest u nich kultowy , w tym domu starcow byl puszczany co roku, bo tak go lubili.sami mieli tez fajny julefrokost dla personelu ,ja zawsze wtedy bralam dyzury,ale te kobity nic nie uzyly ,a zawsze sie wystroily na darmo, bo faceci z branzy" pleje" to 80%geje byli , przynajmniej w tamtym domu i je olewali.ale uganiali sie za mlodymi vikarami meskimi , sztuczne rzesy mieli , makijaze no i pijani oczywiscie. ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Ja pie....cze, hihi, gdzies Ty pracowala ;D ;D ;D? Toscie mieli "Julefrokosten" kazdego dnia ;D ;D ;D!
piotr1:
Chcecie zobaczyć pijaństwo i wyzwolenie dunow? Przyjedzcie na początku maja do aalborga na karnawał....masakra....i to z dużej litery pisana...takich świń zarzyganych i aż tylu na raz nie widziałem nigdzie indziej- nawet w polsce
ayme:
w tym domu starcow bylo kulturalniej nie powiem ,nie podobalo mi sie ze kobity mimo ze starsze i na wozku ,przed 1 -szym jak brakowalo na piwo , byly kreatywne w szukaniu zarobku 8)uhe ,nie bede opisywac ale dziad z kiosku obok mial wziecie :(ale ogolnie to byli na prawde ludzie w porzadku, czesto po przejsciach i dlatego pili.lubilam ich i szanowalam ,a oni odwdzieczali sie tym ,ze nie byli upierdliwi i meczacy .robote w Dani zawsze mialam hardcor ,innych sie nie imam ,bo mnie nudza ;D
1941:
--- Cytat: ayme w 17 Mar 2013, 23:04:55 ---w tym domu starcow bylo kulturalniej nie powiem ,nie podobalo mi sie ze kobity mimo ze starsze i na wozku ,przed 1 -szym jak brakowalo na piwo , byly kreatywne w szukaniu zarobku 8)uhe ,nie bede opisywac ale dziad z kiosku obok mial wziecie :(ale ogolnie to byli na prawde ludzie w porzadku, czesto po przejsciach i dlatego pili.lubilam ich i szanowalam ,a oni odwdzieczali sie tym ,ze nie byli upierdliwi i meczacy .robote w Dani zawsze mialam hardcor ,innych sie nie imam ,bo mnie nudza ;D
--- Koniec cytatu ---
A to ciekawy egzemplarz z Ciebie ayme.
Adres cyrku prosilem.
silk:
Dunska mlodziez od wielu lat moze "poszczycic" sie swiatowym rekordem w spozyciu alkoholu. Jest to ewidentny problem ale mimo to zarowno rzady prawicowe jak i obecne lewicowe zdaja sie nie dostrzegac problemu. Szesnastolatkowie moga legalnie kupowac alkohol a obecny rzad zreszta przy wsparciu Venstre ma zamiar obnizyc o polowe podatki na alkohol. O co chodzi ? Jak zawsze o pieniadze - czyli w tym wypadku ograniczenie wyjazdaw Dunczykow do Flensburga na zakupy. A co w takim razie z zywnoscia, slodyczami i kosmetykami ??? To rowniez stanowi znaczaca pozycje w koszykach zapelnianych przez obywateli "syd for grænsen".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej