Ogólne > Hydepark
Dunskie przywary
1941:
--- Cytat: zpatentem w 17 Mar 2013, 19:34:18 ---No tak, jakis niezorientowany czlowiek zagladnie na to forum i sie dowie: ze leniwi dunczycy pija na umor bedac durnymi naiwniakami, dunki grube i nieladne lajzy, skat i skapa komuna wrogo traktuje naszych ; czlowiek pomysli wiec: a co tam nasi szukaja? Pewnie przyjechali oswiecic i zorganizowac tych niedorajdow?
Ogolne i miarodajne opinie o dunczykacho powinni wydawac ludzie ktorzy mieli okazje poznac roznorakie tutejsze srodowiska a nie notorycznie negatywni i totalnie wyalienowani "nowi".
--- Koniec cytatu ---
Troche tu jestem i potwierdzam, ze takie zachowania sa rowniez.
Malo tego zdjatko b.delikatne ja osobiscie bylem ze dwa razy swiadkiem, doslownie, stosunkow na ulicy, dosc pozno w nocy oczywiscie, wiec bez falszywych obron.
Oczywiscie nie jest to cala dania i dunczycy, po prostu tez tak sie zdaza.
Ale to chyba normalne, ze najglosniejsze sa te negatywne przyklady podobnie jak polakow te podawane przez dunczykow.
Normalka.
1941:
--- Cytat: vordingborg w 17 Mar 2013, 19:39:40 --- Niestety ci mocno zintegrowani ciągle są naje... znaczy trudno o trzeźwą opinie :)
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, ze pisales o sobie?
aisak:
--- Cytat: zpatentem w 17 Mar 2013, 19:34:18 ---
Sadze ze dyskusje o pijanstwie innych narodow nie powinne miec miejsca wsrod nas bo polacy bylo,i beda zawsze w czolowce swiatowej.
--- Koniec cytatu ---
Moze wsrod "WAS", bo ja nie pije. Takze nadal bede dyskutowac, jesli laskawie pozwolisz.
1941:
--- Cytat: aisak w 17 Mar 2013, 19:53:06 --- Moze wsrod "WAS", bo ja nie pije. Takze nadal bede dyskutowac, jesli laskawie pozwolisz.
--- Koniec cytatu ---
Dawaj aisak!!!
inna:
--- Cytat: 1941 w 17 Mar 2013, 19:45:05 ---Rozumiem, ze pisales o sobie?
--- Koniec cytatu ---
Mam rowniez taka nadzieje ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej