Ogólne > Hydepark
Rodzina w potrzasku
aisak:
--- Cytat: 1941 w 19 Mar 2013, 17:23:16 ---Gdzie moge to przeczytac, podaj mi sygnature orzeczenia SN.
--- Koniec cytatu ---
Orzeczenie d/s Swietej Rodziny: Jezus nie byl synem Jozefa, no nie ;) ;D
Jomir:
--- Cytat: 1941 w 19 Mar 2013, 14:56:45 ---Dunczycy poszli po rozum do glowy i na maxa wykorzystuja dunski system opieki socjalnej. Skoro to sie im ekonomicznie oplaca byc matka samotnie wychowujaca dzieci - dodatki, ojcic placi alimenty- ulga w podatku, oraz oboje wyzsze np. kontanthjælp. Niech dalej kombinuja w tym kierunku z prawem.
Tak jak w Polsce rodza dzieci dla zasilkow i becikowego.
--- Koniec cytatu ---
Juz sie skonczylo. Jak ze soba mieszkaja, to nie maja zadnych korzysci.
1941:
--- Cytat: Jomir w 19 Mar 2013, 17:28:50 ---Juz sie skonczylo. Jak ze soba mieszkaja, to nie maja zadnych korzysci.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie ze soba teraz nie mieszkaja, ale wiezi ich laczace i charakter zwiazku pozostaje taki sam.
Trzeba bylo zejsc do podziemia. Oczywiscie zauwaze, ze jest to tylko czesc z ogolnej liczby rozwiedzionych jaka podaje statystyka, jednak ja sztucznie zawyzajaca.
makarpoland:
Prawdopodbnie skonczy sie to jednym - za 50 lat 40 % Europy to Muzulmanie, a za 100 80% to Chinczycy i Muzulmanie :)
Do tego doprowadzaja wszystkie czerowno-rozowo-lewackie rzady w Europie po drugiej wojnie swiatowej. Gej-okej, tolerancja, nie przejmujemy sie niczym, "pierdole, nie rodze" i inne takie typu: kariera zamiast dzieci i problemow :) Walka z Kosciolem i wszelkimi wartosciami i zasadami.
Ale ja wierze, ze globalne przebudzenie jest juz blisko:
//www.youtube.com/watch?v=0hgEtl_lvfU
lukashero:
"Tak jak w Polsce rodza dzieci dla zasilkow i becikowego."
rozbawilo mie to stwierdzenie do lez.trzeba byc totalnym debilem zeby sobie robic dziecko dla zasilkow i becikowego w polsce.wychowanie dziecka do 18 r zycia potrzeba naprawde duzo pieniedzy.kiedys czytalem ze wychowanie dziecka na zachodzie to koszt nowego mercedesa s-klase.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej