Ogólne > Hydepark

Rodzina w potrzasku

<< < (32/34) > >>

Krakers:
Łomatko, aisak Ty tak nie polecaj ... bo normalnie zachciało mi się zachorować, by tam trafić ;)

Teraz mi głupio, jak sobie przypomnę, o co Cię podejrzewałem jak pisałaś, że tylko jedną łapką ... piszesz  :-X

Udanego zrośnięcia :)

P.S. może za dużo im tam ... gadałaś?  :-X  ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 28 Kwi 2013, 15:54:09 ---Łomatko, aisak Ty tak nie polecaj ... bo normalnie zachciało mi się zachorować, by tam trafić ;)

Teraz mi głupio, jak sobie przypomnę, o co Cię podejrzewałem jak pisałaś, że tylko jedną łapką ... piszesz  :-X

Udanego zrośnięcia :)

P.S. może za dużo im tam ... gadałaś?  :-X  ;)

--- Koniec cytatu ---
Hehehehe,  co mialam robic , jak sie nudzilam ;) ;D?
dziekowac, dziekowac :)

piotr1:

--- Cytat: aisak w 28 Kwi 2013, 15:39:13 --- heheheh, dzis tez juz sie rozgladalam za busem i togiem, ale obiecalam 8)..., wiec...grzecznie czekalam na odbior powozem :)
Dziekuje kochane sloneczko bardzo, bardzo :-*. Co ja bym bez Ciebie zrobila, zginela normalnie :)

Mlody tylko opowiada o Twoim Misku i pysznosciach do jedzenia, heheh.
A ja nacpana, noooooo...., jeszcze porcyjki prochow do domu zapakowali, mile uczucie ;) ;D

A bardziej serio i tlustymi literami:

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona kompetencja, wiedza, rzetelnoscia i serdecznym i z duzym sercem na dloni podejsciem do pacjenta dunskiego personelu szpitalnego w Køge. Z czystym sumieniem ( i nie nacpana ;) ) moge polecic ten szpital: piekny, duzy, przestronny, kolorowy. Czulam sie tam, jak w spa, a nie jak w polskim szpitalu (czytaj: miejscu tortur, zenady, braku opieki, bolu i totalnego chamstwa, nie tylko nizszego personelu medycznego).

Ale  mam jedno powazne zastrzezenie: dlaczego mnie tak szybko wypisano, gdy tam tak fajnie bylo :o >:( ;D?[/b]

--- Koniec cytatu ---

Aisak...nie dziękuj...wiesz przecież ze trafiłas na Polska zmianę...  8)
Jakby to duny były to już byś pewnie ręki i nogi na dodatek nie miała..  :o
A moze byś miała zamienione..
A ze duży i kolorowy?- no coz...po środkach przeciwbólowych rożne rzeczy ludzie widza 8)

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 28 Kwi 2013, 16:21:32 ---Aisak...nie dziękuj...wiesz przecież ze trafiłas na Polska zmianę...  8)
Jakby to duny były to już byś pewnie ręki i nogi na dodatek nie miała..  :o
A moze byś miała zamienione..
A ze duży i kolorowy?- no coz...po środkach przeciwbólowych rożne rzeczy ludzie widza 8)

--- Koniec cytatu ---
hehehe, prawie trafilo sie slepej kurze ziarno 8), bo anestezjolog to.... starszy Rosjanin byl. On jedyny zajarzyl, co to "biseptol", gdy pytano mnie o alergie na leki.  inni robili zdziwione miny, a ja za chiny nie moglam przypomniec sobie lacinskiej nazwy tego popularnego niegdys specyfiku ;) :D

Wiec prawda jest, ze stary komuch uratowal mi reke a moze i noge, wiec, i owszem, bije poklony na wschod, jak zawsze, hehehe...

Oj tam, oj tam, troszeczke mi morfiny do kawki wrzucili i od razu wielkie halo ;) ;). Co widzialam, to widzialam, ale...co przezylam... 8) ;D ;D ;D

1941:
No to co ja tam biedny moge bredzic jedynie po tramadolu??????? Sa lepsi "spidowcy".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej