Ogólne > Hydepark
Rodzina w potrzasku
silk:
Widze, ze zarty sie szanownych forumowiczow trzymaja. No to ja ze swojej strony dorzuce cos co byc moze ma zwiazek z glownym tematem tego watka:
17.616 peniser i klemme på ni år
http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/17.616-peniser-i-klemme-paa-ni-aar
po takim czyms to nie dziwne, ze partnerki chca rozwodu :o
ale najwazniejsze, ze testiklerne næsten altid går fri - wiec bedzie rodzina
happybeti:
Do tego doprowadzaja wszystkie czerowno-rozowo-lewackie rzady w Europie po drugiej wojnie swiatowej. Gej-okej, tolerancja, nie przejmujemy sie niczym, "pierdole, nie rodze" i inne takie typu: kariera zamiast dzieci i problemow :) Walka z Kosciolem i wszelkimi wartosciami i zasadami.
Niewierzący a tak o Kościół się upominasz? No, no... 8)
To, żeś młody, to "widać, słychac i czuć" ;) ;D.Więc oczywiście, że żartowałam z tym "rozmnożeniem się".
Cóż...wszystko ładnie -pięknie,wartości, precz z konsumpcją itp.
Aczkolwiek nie przypuszczam, byś żył w lepiance bez prądu, zasuwał w łapciach zrobionych z opon, oraz zakradał się do znajomych, by cichaczem z ich kompa i internetu skorzystać.
Widzisz, pojęcie "konsumpcjonizmu" i "dóbr materialnych" jest bardzo względne.
Co dla kogoś jest szczytem idiotycznej ekstrawagancji lub niedościgłym luksusem, dla innego jest całkiem normalnym, używanym na codzień przedmiotem 8).
Musze lecieć, więc nie zdążyłam napisac wszystkiego ::) :-\
@ae@:
...Walka z Kosciolem i wszelkimi wartosciami i zasadami. ...
A te zasady to czyje? Twoje? Moje? Eltona Johna? Bo on tez na pewno ma i zasady i wartosci, tak jak i ty.
makarpoland:
Ano takie chociazby zasady, ktore rzadza tym swiatem od zawsze - laczymy sie w pary, robimy dzieci na przyklad.
A nie promowanie gejostwa, feminizmu i obrazanie osob wierzacych i nazywnie ich ciemnogrodem czy katolami. Kosciol jaki by nie byl, to zawsze stal po dobrej stronie - czy w czasie II wojny swiatowej, czy podczas komuny. I z tego co mi wiadomo promuje model rodziny mezczyzna + kobieta. Dla mnie to wystarczy zeby zauwazyc jak silne sa ataki na rodzince i wierzacych w Europie.
A to, ze jestem mlody ? Co z tego ? Mozna byc starym i glupim. Po komentarzach tego typu widac komus brakuje jakichs argumentow, puenty itp. Wystarczy napisac, ze spadam ,a ty jestes mlody i glupi. I jeszcze "obrona kosciola". Gdzie ja bronilem kosciol ? Zdaniem "walka z kosciolem" ?
Napisalem swoje zdanie i komentarz, wrzucilem link do piosenki, a tu, ze mlody, glupi :) Hehe, ach te polskie klimaty, a potem zakladane tematy czemu to my tacy niedobrzy i sie nie lubimy. Forumowych madrali tu pelno chociaz forum zaczalem przegladac od 1 marca :D
I nie wiem tez co ma wiek do napisania, ze kosciol w Europie jest pod silna presja, a rodzina rozbijana przez rozne zewnetrzne sily. Trzeba byc Einsteinem ? Nie opracowalem na forum metody wytapiania zlota w domowych warunkach, tylko napisalem swoje zdanie.
1941:
Skoro z suchej statystycznej nie mozna wnioskowac chocby przedzialu wiekowego jakiego dotyczy "katastrofa" rozwodzacych sie malzenstw, a prowadzimy tu czysto teoretyczne rozwazania co do przyczyn, mysle, ze znalazlem jedna z takich przyczyn, ktorych jest pewnie wiele, ale co tam prosze
http://facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news-cala-prawda-o-nimfomankach,nId,944520
A tutaj cos, rodzic dzieci, jak przeczytalem tez by mi sie odechcialo rodzic
http://www.styl.pl/magazyn/reportaz/news-serce-na-lekarstwo,nId,944143
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej