Ogólne > Hydepark

Rodzina w potrzasku

<< < (11/34) > >>

@ae@:
Króliczek byl za stary?? No tak, calkiem siwiutki ...

1941:

--- Cytat: @ae@ w 20 Mar 2013, 19:09:13 ---Króliczek byl za stary?? No tak, calkiem siwiutki ...

--- Koniec cytatu ---

To bedzie albo kroliczek ze skrzydlami i w piorach, albo kurczaczek w futerku.
Na razie po jajeczku ciezko poznac.

makarpoland:
Dobra, to ja spadam i jak bede w Danii jeszcze za pare lat (i odnajde sens zycia i poznam wszystkie prawa natury), to wtedy sie odezwe i zwroce honor wszystkim ekspertom i niedopieszczonym uzytkownikom. Na razie spadam, bo jestem za mlody i za glupi zeby cokolwiek napisac i powiedziec. Dodajac temat o Zolnierzach Wykletych bylo tak samo - kpiny, glupie zaczepki, a na koniec komentarz - za glupi jestes i spadaj - nasze forum i juz :D

Zegnam i zycze owocnego czatowania i brylowania w kazdym temacie z osobna. Powroce jak uznacie mnie za madrego i dosc starego :D

I na koniec puenta znajomego - zaglosujcie na Kwacha, bo dobrze wygladal.

happybeti:
Oooo, Makar się obraził  ;).
Zabiera swoje zabawki i idzie do swojej piaskownicy ;D ;D ;D ::)...
Pozwól, że coś Ci wytłumaczę- Ty masz swoje poglądy, ja swoje, a ktoś jeszcze inny swoje.I że Ci nie przyklaskuję, to chyba nic złego???
A żarty i drwiny...cóż...no, sam się prosisz, tak strasznie poważny chcesz być  :P ;D

makarpoland:
A skad wiesz, ze sie obrazilem ?

Napisalem pare spraw, ktore uwazam, ze rozbijaja rodzine, dyskusja zeszla do jakichs malych wycieczek personalnych (ciekawe czy jakbym napisal, ze mam 42 lata i jest wyedukowany, to napisalabys cos innego) i do slimakow pedalow czy czegos tam jeszcze, a tematem mialo byc rozbicie instytucji malzenstwa/rodziny :D

Ja napisalem krotko i na temat, a drwiny swiadcza juz juz tylko o piszacych. Przyznaje ci tytul eksperta, zostalem wysmiany i sie obrazilem. Szkoda, ze w twoich domyslach, ale jak ci to dobrze zrobi, to sie obrazilem :D Lubie obrazac sie na nieznajomych na forum. Jak nasteony raz zaloze temat lub sie gdzies wypowiem, to prosze nie cytuj ani nie pisz, bo nie chce tego czytac - czytaj: zaczepej, drwin i innych.

Nieobrazony makar

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej