Ogólne > Hydepark

Rodzina w potrzasku

<< < (12/34) > >>

1941:
A to sie porobilo!!!

happybeti:
Napisałeś, co TWOIM zdaniem przyczynia się do rozpadu rodziny.
To, że niekoniecznie wszyscy inni uzytkownicy forum muszą je podzielac, to drugie.
A jak piszesz głupoty, to Ci je wytykają- proste  8).

Co do ignorowania Twoich wypowiedzi- a niby dlaczego TY możesz sobie wypisywac, co ci się zywnie podoba, a JA mam się nie odzywac ???Hm ?Wytłumaczysz mi to jakoś logicznie , pamietając, że piszemy na PUBLICZNYM forum?

aarhusN:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Dobra, to ja spadam i jak bede w Danii jeszcze za pare lat (i odnajde sens zycia i poznam wszystkie prawa natury), to wtedy sie odezwe i zwroce honor wszystkim ekspertom i niedopieszczonym uzytkownikom. Na razie spadam, bo jestem za mlody i za glupi zeby cokolwiek napisac i powiedziec. Dodajac temat o Zolnierzach Wykletych bylo tak samo - kpiny, glupie zaczepki, a na koniec komentarz - za glupi jestes i spadaj - nasze forum i juz :D
--- Koniec cytatu ---

w 100% sie z Toba zgodze-odechciewa sie komentarzy,a tym bardziej zakladania nowego watku.brak konkretnych odpowiedzi.5-6(tych samych) osob dyskutuje w kazdym watku ,ktore wypisuja pierdoly , zbaczaja z tematu i leja wode.
tak jak napisales: kpiny, glupie zaczepki, a na koniec komentarz - za glupi jestes i spadaj

1941:

--- Cytat: aarhusN w 20 Mar 2013, 22:30:32 ---w 100% sie z Toba zgodze-odechciewa sie komentarzy,a tym bardziej zakladania nowego watku.brak konkretnych odpowiedzi.5-6(tych samych) osob dyskutuje w kazdym watku ,ktore wypisuja pierdoly , zbaczaja z tematu i leja wode.
tak jak napisales: kpiny, glupie zaczepki, a na koniec komentarz - za glupi jestes i spadaj

--- Koniec cytatu ---

Tez nie napisales nic madrego, sorrki.
Wlaczyles sie w nurt przepychanek, nawet nie zaczynajac niczego w temacie. Wiec daj sie na spokoj ze swoim pouczaniem. To nie Twoj pierwsz zreszta raz.
Ciagle gledzisz, a jednak tu jestes. Czyli ciagnie wilka do lasu. To jak miedzy wrony pokracz czasem jak i one.

1941:
Przypomnial mi sie ten akurat temat wobec ostatnio pojawiajacych sie "rozterek" zwalaszcza Pań, tu na forum co maja dosc zycia rodzinnego, bo jak twierdza juz sie nie da tak dalej.

Z tresci tych postow wynika, ze drobne problemy natury wrecz codziennego zycia, przerastaja te osoby i powoduja rozpad rodziny.

Zaznacze, ze oba posty gdy tylko zostaly w nich zamieszczone informacje natychmiast zostaly skasowane przez ich zalozycielki.
Jak kolwiek jedna z nich tlumaczyla sie przynajmniej w innym watku pokrewnym to druga "osobka" slow mi brak. Jak jej sie wspomnialo, ze ma sobie pomoc i poszukac pracy to wymiekla i skasowala temat.
Nastepny przypadek: byla(ex) chce rodzinne z zagranicy na dzieci bo ex maz tu pracuje, a ona biedulka w Polsce z dziecmi i dostaje tylko alimenty a chcialaby wiecej!!!!!??????

Taki to oto schylek tych rodzin nadszedl.
Rysuje sie mi taki oto obraz :

Z tych powyzszych powodow Panie doszly do wnioskow chlop pije, bije, chodzi na dziwki i na szminke nie daje! No tak sie nie da zyc!!!
Co sie z tymi chlopami porobilo? nie wiem. Zmandrzeli!!!!!!!??????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej