Ogólne > Hydepark

CZY DOKTOR JOSEPH MIAL RACJE.....?

(1/44) > >>

piotr1:
- mowiac do hitlera- dania?ten kraj durni i wiesniakow podbijemy w 1 dzien....troszke sie pomylil bo zajelo im to cale 6 godzin- liczac przerwe na sniadanie i kawe...kiedy dunczycy tych wszystkich zydow ukryli?a moze inaczej- kiedy oni ukryli tych wszystkich 20 zydow- bo skoro 100 zginelo to wiecej pewnie nie bylo...zwlaszcza ze zginelo 1000 cywili i 2100 zolnierzy- pewnie sie postrzelili po pijanemu...ale mialem o czym innym...czy ktos z was mial konfrontancje z dunem- taka ostra?pytam gdyz ja mialem- dosc sporo razy i moje wnioski sa takie- duny sa miekkim h.... robione jak jeden.....czemu?- otoz zawsze- ale to naprawde zawsze, gdy dochodzilo do ostrego spiecia dun odchodzi i robi co mu kaze klnac pod nosem lub obraca w zart sytuacje lub robi cos takiego zeby tylko nie doszlo do mordobicia....hmm...mozna to nazwaz madroscia lub mozna to nazwac tchozostwem...ja, jak to ja, ide na latwizne i nazywam to tchozostwem....ktos jeszcze mial takie sytuacje lub podobne?acha- dane z wikipedii wiec nie wiem czy prawdziwe

makarpoland:
Happybeti na pewno miala i zaraz wszystko ci napisze. Zapewne jestes mlody i niedoksztalcony, wiec gadasz glupoty i zostanie ci to zaraz wytkniete :D

piotr1:

--- Cytat: makarpoland w 20 Mar 2013, 20:50:30 ---Happybeti na pewno miala i zaraz wszystko ci napisze. Zapewne jestes mlody i niedoksztalcony, wiec gadasz glupoty i zostanie ci to zaraz wytkniete :D

--- Koniec cytatu ---

czy mlody?- dziekuje za komplement
czy niedoksztalcony?- to napewno..mysle ze wyksztalcenie to rzecz wzgledna i uczyc sie mozna wiecznie i nie naumiec
ale czemu happybeti?

happybeti:
Mylisz się, Makar  :D
Nigdy jeszcze, z żadnym Duńczykiem czy tez Dunką żadnego spięcia, nawet najmniejszego nie miałam, tym bardziej konfrontacji "na ostrzu noża" 8). Jakoś tak wychodzi, ze spotykam tu samych miłych, uprzejmych, uśmiechniętych , kulturalnych ludzi :). Może to po prostu takie "vice versa"- ja dla nich jestem miła, nie traktuję ich jak przygłupów, to oni tak samo robią.

Co do początku wypowiedzi piotra, to...litościwie przemilczę ::)...widac, że nudzi się chłopakowi i zaczepki szuka, chyba ma ochotę na małą awanturkę. Widocznie te z "Dunami" mu nie wystarczą, musi się jeszcze tu powyżywac ;D 8)

A dlaczego ja?
Dla Makara jestem ucieleśnieniem zła wszelakiego, jego nocnym koszmarem , zmorą życiową, wrogiem publicznym numer 1 ;D ;D ;D. Bo śmiem sobie z niego żartowac i pisac, że jest młody i niedouczony ;D

piotr1:

--- Cytat: happybeti w 20 Mar 2013, 20:59:29 ---Mylisz się, Makar  :D
Nigdy jeszcze, z żadnym Duńczykiem czy tez Dunką żadnego spięcia, nawet najmniejszego nie miałam, tym bardziej konfrontacji "na ostrzu noża" 8). Jakoś tak wychodzi, ze spotykam tu samych miłych, uprzejmych, uśmiechniętych , kulturalnych ludzi :). Może to po prostu takie "vice versa"- ja dla nich jestem miła, nie traktuję ich jak przygłupów, to oni tak samo robią.

Co do początku wypowiedzi piotra, to...litościwie przemilczę ::)...widac, że nudzi się chłopakowi i zaczepki szuka, chyba ma ochotę na małą awanturkę. Widocznie te z "Dunami" mu nie wystarczą, musi się jeszcze tu powyżywac ;D 8)

A dlaczego ja?
Dla Makara jestem ucieleśnieniem zła wszelakiego, jego nocnym koszmarem , zmorą życiową, wrogiem publicznym numer 1 ;D ;D ;D. Bo śmiem sobie z niego żartowac i pisac, że jest młody i niedouczony ;D

--- Koniec cytatu ---

alez nie przemilczaj- jesli masz cos do powiedzenia to poprosze..byle to bylo cos na temat a nie jakies ględzenie, tak jak w watku o niedouczonych dunskich specjalistach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej