Ogólne > Przepisy Kuchni Polskiej

Podstawa tradycyjnej polskiej kuchni...

<< < (4/6) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 08 Kwi 2013, 20:23:02 ---W Danii na wiatrowki z napedem gazowym i te powyzej 4,5 mm potrzebne jest zezwolenie, czego jeszcze nie rozumiesz?

--- Koniec cytatu ---
i pewnie wszystkie dzieciaki biegaja tu z tym po placu 8)

Oki nareszcie zajarzylam, Mistrzu ::)

Jomir:

--- Cytat: aisak w 08 Kwi 2013, 19:22:15 --- Aaaa, bo ja sie bandytow opalonych i bialolicych boje. Jeszcze na forum nie legitymowali, to wiesz, nie wiadomo, kto jest kim. A strzezonego, jak to mowia, Pan Bog strzeze ;)

ps, nie obrazaj smalczyka! W 100% zdrowy, tlusy i miesny jak bozia przykazala ;)!

--- Koniec cytatu ---
A, nie, kochana!
Strzezonego to strzeze policja!

aisak:

--- Cytat: Jomir w 08 Kwi 2013, 22:42:15 ---A, nie, kochana!
Strzezonego to strzeze policja!

--- Koniec cytatu ---
a niby o smalczyku temat byl :o ;D

Jomir:
Kto Cie tam wie, co Ty do tego smalczyku nawkladalas :)

aisak:

--- Cytat: Jomir w 09 Kwi 2013, 07:54:10 ---Kto Cie tam wie, co Ty do tego smalczyku nawkladalas :)

--- Koniec cytatu ---
Przysiegam, ze czysta sloninka i miesko ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej