Ogólne > Przepisy Kuchni Polskiej

Podstawa tradycyjnej polskiej kuchni...

<< < (2/6) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 08 Kwi 2013, 18:03:31 --- Zeby sie wszyscy zbiegli ;) ;D?

--- Koniec cytatu ---

Myslalem, ze tu dziala tez cos takiego jak priv. ale coz przezyje, poczekam na wyjazd do Polski, moze tam nie maja takich problemow.

1941:

--- Cytat: RybkaWillego w 08 Kwi 2013, 19:04:11 ---Mniam. Zjadłabym sobie taką, ale dietka nie pozwala  :'(

--- Koniec cytatu ---

Rybko, ja mysle, ze ten smalczyk to calkiem bezmiesny i beztluszczowy, 100 % ekologiczny wiec jaki problem?
Dietka wytrzyma, tylko aisak nie daje namiarow, to takie to wiesz "zaproszenie". Eeeee tam.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 08 Kwi 2013, 19:18:28 ---Rybko, ja mysle, ze ten smalczyk to calkiem bezmiesny i beztluszczowy, 100 % ekologiczny wiec jaki problem?
Dietka wytrzyma, tylko aisak nie daje namiarow, to takie to wiesz "zaproszenie". Eeeee tam.

--- Koniec cytatu ---
Aaaa, bo ja sie bandytow opalonych i bialolicych boje. Jeszcze na forum nie legitymowali, to wiesz, nie wiadomo, kto jest kim. A strzezonego, jak to mowia, Pan Bog strzeze ;)

ps, nie obrazaj smalczyka! W 100% zdrowy, tlusy i miesny jak bozia przykazala ;)!

1941:

--- Cytat: aisak w 08 Kwi 2013, 19:22:15 --- Aaaa, bo ja sie bandytow opalonych i bialolicych boje. Jeszcze na forum nie legitymowali, to wiesz, nie wiadomo, kto jest kim. A strzezonego, jak to mowia, Pan Bog strzeze ;)

ps, nie obrazaj smalczyka! W 100% zdrowy, tlusy i miesny jak bozia przykazala ;)!

--- Koniec cytatu ---

Zapisz "Miska" na sekcje strzelecka, dostanie pozwolenie i bedziesz uzbrojona!

aisak:

--- Cytat: 1941 w 08 Kwi 2013, 19:27:17 ---Zapisz "Miska" na sekcje strzelecka, dostanie pozwolenie i bedziesz uzbrojona!

--- Koniec cytatu ---
Kurcze i to mi sie wlasnie nie podoba. Bron w domu, my house is my castle, itp, itd. Ja holduje zasadzie: Gosc w dom , Bog w dom :)
A kazda przesada moze skonczyc sie jak u Pistoriusa...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej