Ogólne > Edukacja

jak rozpocząć naukę w Danii?

<< < (2/3) > >>

aisak:

--- Cytat: megam w 13 Kwi 2013, 10:40:05 ---dzięki za info :) jakąś malą ulgę poczulam a to juz coś :) martwię się czy da sobie radę ale przecież nie my pierwsi nie ostatni tam jedziemy.

--- Koniec cytatu ---
Spoko , da rade, poziom nauczania niski w porownaniu z polska szkola. Za to poziom zadowolenia uczniow ze szkoly: OGROMNY ;D

megam:
he he dzięki Aisak :) uczen z niego zdolny aczkolwiek ostatnio leniwy..:), slyszalam o tym poziomie nauczania , ze jest niższy i to w sumie dobrze się sklada, bedzie musial jakoś to ogarnąc bo chcę wyjechać. Mam dośc tej "wspanilej" Polski.

aisak:

--- Cytat: megam w 13 Kwi 2013, 16:40:21 ---he he dzięki Aisak :) uczen z niego zdolny aczkolwiek ostatnio leniwy..:), slyszalam o tym poziomie nauczania , ze jest niższy i to w sumie dobrze się sklada, bedzie musial jakoś to ogarnąc bo chcę wyjechać. Mam dośc tej "wspanilej" Polski.

--- Koniec cytatu ---
Tu nie ma okreslenia "leniwy" uczen. Do dzieciakow podchodzi sie indywidualnie. "Leniwy" to okreslenie z innej bajki, tej mniej wspanialej ;)

Tjaaa, chyba jak wiekszosc z nas....

megam:

--- Cytat: aisak w 13 Kwi 2013, 16:50:11 ---Tu nie ma okreslenia "leniwy" uczen. Do dzieciakow podchodzi sie indywidualnie. "Leniwy" to okreslenie z innej bajki, tej mniej wspanialej ;)

Tjaaa, chyba jak wiekszosc z nas....

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że za bardzo przeżywam :) może i tak ale cóż matki pewnie tak mają. chyba zaczynają mi się te szkoly w danii podobać :)

aisak:

--- Cytat: megam w 13 Kwi 2013, 16:57:44 ---Rozumiem, że za bardzo przeżywam :) może i tak ale cóż matki pewnie tak mają. chyba zaczynają mi się te szkoly w danii podobać :)

--- Koniec cytatu ---
Dzieciom stanowczo tak  ;D.
 Kazda z nas przezywala, wiec i Ty... przezyjesz ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej