Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
Jak w temacie. Wiosna idzie. Lato i plaza zblizaja sie wielkimi krokami, warto zadbac o sylwetke. Nie tylko Pan, ale Szanownych Panow rowniez ;).
Jakies propozycje diet, cwiczen, moze medytacji? Moze wlasne osiagniecia w traceniu zbednych centymentrow w obwodzie i kg tluszczu? Oraz zyskiwania szczuplej, acz wysportowanej i ladnie umiesnionej sylwetki. Bo o zdrowie chodzi przede wszystkim, prawda?
A wiec prosze o propozycje :)
Moja taka (oczywiscie, zeby wzbudzic kontrowersje ;): dieta wysokobialkowa) plus cwiczenia na silowni, typowo silowe, zaden fitness dla ubogich. Oczywiscie i jak najbardziej dla pan :)
aisak:
No wiec ja uwazam, ze dieta wysokobialkowa jest swietna, bo nie trzeba liczyc kalorii ;D
Right ;)?
Krakers:
yyy ... z tymi umięśnionymi sylwetkami to kobiety niech nie przesadzają - taka skromna prośba ;)
aisak - te propozycje to dla innych, czy dla Ciebie, bo Ty chyba w tym temacie to nienaruszalna jesteś :P
Dieta wysokobiałkowa świetna nie jest, bo nie trzeba liczyć kalorii, a jak się nie liczy kalorii to nie ma się zielonego pojęcia ile się ich dostarcza, a jak się nie ma zielonego pojęcia ile kalorii się dostarcza, to się nie wie, czy się o własny organizm dba, czy też nie.
No to co - już zmieniłaś zdanie? 8)
Left.
aisak:
--- Cytat: Krakers w 15 Kwi 2013, 23:51:26 ---yyy ... z tymi umięśnionymi sylwetkami to kobiety niech nie przesadzają - taka skromna prośba ;)
aisak - te propozycje to dla innych, czy dla Ciebie, bo Ty chyba w tym temacie to nienaruszalna jesteś :P
Dieta wysokobiałkowa świetna nie jest, bo nie trzeba liczyć kalorii, a jak się nie liczy kalorii to nie ma się zielonego pojęcia ile się ich dostarcza, a jak się nie ma zielonego pojęcia ile kalorii się dostarcza, to się nie wie, czy się o własny organizm dba, czy też nie.
No to co - już zmieniłaś zdanie? 8)
Left.
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, ze zmienilam. Od razu ;)
Wytlumacz mi , jak to sie nie wie, czy sie dba, czy nie? Ja nie mam na mysli zaburzen odzywiania, tylko normalnie 5 posilkow dziennie, bo z tym sie mam nadzieje zgodzisz, ze aby stracic nadmiar kg nalezy:jesc regularnie, co 3 godziny i pod zadnym pozorem, np braku glodu, czasu, NIE OPUSZCZAC POSILKOW!
Jestem naruszalna ;). I bardzo chetnie sie czegos nowego naucze. Bo tylko krowa nie zmienia pogladow. A jak to Vordi kiedys napisal, parafrazujac: to Polki nie wygladja jak krowy ;)
ThaBoss:
stosowalem wysokobialkowa przez 2 miesiace efekt przezajeb...... na mnie podziala prawie 20 kilo mniej a co do efektow ubocznych nie zauwazylem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej