Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (79/169) > >>

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:26:46 ---To się nie nazywa wulkan tylko wtrącaniem się w rozmowę  !

--- Koniec cytatu ---

Jeszcze niczego nie wnioslas, trolujesz w watku i glupawo pouczasz zamiast prezentowac i bronic swoje stanowisko.

MalaCzarna:

--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 20:29:42 ---Jeszcze niczego nie wnioslas, trolujesz w watku i glupawo pouczasz zamiast prezentowac i bronic swoje stanowisko.

--- Koniec cytatu ---
Bronię swojego prawa do samodecydowania !
 A poza tym nie lubię jak mi się wtrąca w rozmowę i mówi mi czy z kimś mam dyskutować czy nie .
Jestem dorosła i wiem czego chcę się dowiedzieć, a czego nie i z kim chcę dyskutować.
Myślę ze z Czesiem pomimo skrajnie różnych poglądów mam prawo dyskutować ?!

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:22:59 ---Pozwól aisak, że z czesiem będę rpzmawiała sama i decydowała sama o ew.rozwoju dyskusji.
Mój post był skabusewany do niego , a jego do mnie . Nie sądzę abyśmy potrzebowali pośredników .

Za pomoc dziękuję !  :)

--- Koniec cytatu ---
dzizes, wielkie muchy w nosie ;) ;D!

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:33:53 ---Bronię swojego prawa do samodecydowania !
 A poza tym nie lubię jak mi się wtrąca w rozmowę i mówi mi czy z kimś mam dyskutować czy nie .
Jestem dorosła i wiem czego chcę się dowiedzieć, a czego nie i z kim chcę dyskutować.
Myślę ze z Czesiem pomimo skrajnie różnych poglądów mam prawo dyskutować ?!

--- Koniec cytatu ---
Wyluzuj , co?  Idz pobiegaj, posmiej sie moze ;). Mnie tam jedno, z kim klikasz, czy nie... Ale chyba tez mam prawo sie odezwac, czy juz mi je zabralas ;) ;D?

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 20:48:12 ---dzizes, wielkie muchy w nosie ;) ;D!

--- Koniec cytatu ---
Nie muchy tylko pozwól mi dyskutować z ludzmi OK ?

Nie wtrącaj się ! Ja tobie też się nie wtrącam !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej