Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:26:46 ---To się nie nazywa wulkan tylko wtrącaniem się w rozmowę !
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze niczego nie wnioslas, trolujesz w watku i glupawo pouczasz zamiast prezentowac i bronic swoje stanowisko.
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 10 Maj 2013, 20:29:42 ---Jeszcze niczego nie wnioslas, trolujesz w watku i glupawo pouczasz zamiast prezentowac i bronic swoje stanowisko.
--- Koniec cytatu ---
Bronię swojego prawa do samodecydowania !
A poza tym nie lubię jak mi się wtrąca w rozmowę i mówi mi czy z kimś mam dyskutować czy nie .
Jestem dorosła i wiem czego chcę się dowiedzieć, a czego nie i z kim chcę dyskutować.
Myślę ze z Czesiem pomimo skrajnie różnych poglądów mam prawo dyskutować ?!
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:22:59 ---Pozwól aisak, że z czesiem będę rpzmawiała sama i decydowała sama o ew.rozwoju dyskusji.
Mój post był skabusewany do niego , a jego do mnie . Nie sądzę abyśmy potrzebowali pośredników .
Za pomoc dziękuję ! :)
--- Koniec cytatu ---
dzizes, wielkie muchy w nosie ;) ;D!
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 20:33:53 ---Bronię swojego prawa do samodecydowania !
A poza tym nie lubię jak mi się wtrąca w rozmowę i mówi mi czy z kimś mam dyskutować czy nie .
Jestem dorosła i wiem czego chcę się dowiedzieć, a czego nie i z kim chcę dyskutować.
Myślę ze z Czesiem pomimo skrajnie różnych poglądów mam prawo dyskutować ?!
--- Koniec cytatu ---
Wyluzuj , co? Idz pobiegaj, posmiej sie moze ;). Mnie tam jedno, z kim klikasz, czy nie... Ale chyba tez mam prawo sie odezwac, czy juz mi je zabralas ;) ;D?
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 20:48:12 ---dzizes, wielkie muchy w nosie ;) ;D!
--- Koniec cytatu ---
Nie muchy tylko pozwól mi dyskutować z ludzmi OK ?
Nie wtrącaj się ! Ja tobie też się nie wtrącam !
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej