Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
1941:
--- Cytat: Jomir w 19 Maj 2013, 23:42:08 ---Czesciowo tak. Ale jak zmienilam poduszke, to jest lepiej.
Generalnie gnojstwo w trzech miejscach siedzi, wiec boli mnie wszytsko.
Najlepsze jest to, ze pracowac moge - jezdzic autem, biegac po swiecie, a nawet nosic kartony. Nie moge kurde jeno spac >:(
Zawsze rano wstaje jak polamana, a jak sie juz rozkrece to spac trzeba. kurde no!
--- Koniec cytatu ---
Znam, wiem, przerabialem, bardzo wspolczuje szczerze!
Jomir:
Kwestia przyzwyczajenia :)
Pierwszy raz mnie napadlo 5 lat temu, a 12 lat temu wkrecono mi kilka srubek i blaszke.
Teraz pewnie czas na nowy zestaw, jeno czasu brak, no i szczerze mowiac, jednemu tylko neurochirurgowi ufam, a on w Szczecinie i od kilku lat zadaje sobie pytanie jak tu pozniej (po operacji) na stojoca do Danii dotrzec.
I to jest to co mnie wciaz powstrzymuje.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 19 Maj 2013, 23:53:36 ---Kwestia przyzwyczajenia :)
Pierwszy raz mnie napadlo 5 lat temu, a 12 lat temu wkrecono mi kilka srubek i blaszke.
Teraz pewnie czas na nowy zestaw, jeno czasu brak, no i szczerze mowiac, jednemu tylko neurochirurgowi ufam, a on w Szczecinie i od kilku lat zadaje sobie pytanie jak tu pozniej (po operacji) na stojoca do Danii dotrzec.
I to jest to co mnie wciaz powstrzymuje.
--- Koniec cytatu ---
Witaj w Klubie Cyborgow 8) ;D
Jomir:
--- Cytat: aisak w 19 Maj 2013, 23:57:56 ---Witaj w Klubie Cyborgow 8) ;D
--- Koniec cytatu ---
O, przepraszam, pierwsza bylam. To Ty witaj :) Swoja dostalam w 2001 roku, za miesiac bedzie 12 lat.
Kurde, i znow Reksio mnie scignie, ze klamie, bo 12 lat jeszcze nie minelo.... øvv...
aisak:
--- Cytat: Jomir w 20 Maj 2013, 00:13:44 ---O, przepraszam, pierwsza bylam. To Ty witaj :) Swoja dostalam w 2001 roku, za miesiac bedzie 12 lat.
Kurde, i znow Reksio mnie scignie, ze klamie, bo 12 lat jeszcze nie minelo.... øvv...
--- Koniec cytatu ---
No tak, honor zwracam. Ty jestes prototyp, ja wtorna ;). Ale co klub, to klub. Byle kogo bez-... nie przyjmujemy 8) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej