Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (143/169) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 16 Cze 2013, 10:26:29 ---Co Ty tu promujesz, co :o :D :D :D?

--- Koniec cytatu ---

Wiosne  ;)

szymano4801:
Kobietki nasze kochane dajcie sobie spokój z nadmiernym odchudzaniem, jak widzicie palce u stóp bez schylania jest ok. Który normalny facet miałby ochotę przytulać itd. kosciotrupa no chyba tylko nekrofil ,  jesteście cudne takie jak teraz. Amen.

aisak:

--- Cytat: szymano4801 w 16 Cze 2013, 17:41:44 ---Kobietki nasze kochane dajcie sobie spokój z nadmiernym odchudzaniem, jak widzicie palce u stóp bez schylania jest ok. Który normalny facet miałby ochotę przytulać itd. kosciotrupa no chyba tylko nekrofil ,  jesteście cudne takie jak teraz. Amen.

--- Koniec cytatu ---
Normalnie....sie rozplynelam... ::) ;) :)

1941:

--- Cytat: aisak w 16 Cze 2013, 17:47:08 ---Normalnie....sie rozplynelam... ::) ;) :)

--- Koniec cytatu ---

Ty szymano4801, ja sie chyba bede musiał do Ciebie na szkolenie zapisac, z cukrowania, normalnie  ;) 8)

Krakers:

--- Cytat: aisak w 15 Cze 2013, 11:47:38 ---Dojrzalam.... do odpowiedzi  ::) :D

0,1% to tylko teraz tak mam, taki maly dodatkowy ;) "odchyl", heheh, bo mniej ruchu.... A co wypracowane, to.... po prostu wole dbac, niz potem sie pozbywac 8).

Oczywiscie, ze trzeba bylo cos.... rozpracowac, pisalam, nie pamietasz ;)?

17 lat, niezly wynik, rozumiem zaczales w wieku ...10 lat,  :D :D :D :D. I to nie jest pytanie 8).

Nie mam wkrotce. Kropka. :)

Nachodzi mnie ochota... eeee, ktora zaspokajam ::) ;), oczywiscie :).

A na slodycze, nie zaspokajam. I wcale nie w zwiazku z pustymi kcal. Podstawowa wada cukru dla mnie to taka, ze  np. nowotwory "zywia" sie cukrem... Nie bede wiec dokarmiala "obcego", ktory mozliwe, ze gdzies tam czai sie w moim organizmie, a ja... jeszcze o nim nie wiem.

Btw, serie "Obcy", tak zreszta, jak "Terminatora" jestem w stanie ogladac stale, w kolko i na okraglo :D ... nigdy mi sie nie znudzi....

Podkreslenia sa moje. Jak dla mnie, to jest to wizja przerazajaca. Zawsze zreszta stawiam zdrowie i dobra kondycje wyzej niz wyglad.  Co nie znaczy, ze zapominam o lustrze ;).... mam nadzieje :D

ps. wiec dla mnie "ciacho" nie znaczy, ze mam ochote schrupac ::), wrecz przeciwnie, poogladam na wystawie i... zostawie dla innych glodomorow ;)

ps2. obrazkiem ilustrujacym ten artykul bylo zdjecie.... miskow :o. Ciekawe.... dlaczego ;)?

--- Koniec cytatu ---

Skróciłem :-X

Hmm ... do odpowiedzi, do wszystkiego? ;)

Oj aisaki! - Ty to się poświęcasz! - proponuję więcej ruchu, by sobie dogadzać 3,5% ;)

"Oczywiscie, ze trzeba bylo cos.... rozpracowac, pisalam, nie pamietasz ?"
- rozpracować, pisałaś, nie pamiętam :D ;) - yyy ... no pisałaś, że od zawsze nadaktywna, później musiałaś w pewnym okresie "przeleżeć", o ten okres chodzi?

"Nachodzi mnie ochota... eeee, ktora zaspokajam"
- na co, na co? I w jaki sposób, w jaki sposób? ;)
"A na slodycze, nie zaspokajam."
- eee ... to powyżej na pewno nie chodziło o jedzenie! Yuppie! ;)

Terminator - mhm, jedynka była boska, pamiętam ... początek lat 90-tych, wypożyczalnie wideo, bajka ... bez analizowania! :P ;)
Co jeszcze mogłabyś robić na okrągło? ;)

Zrozumiałem, podkreślenia-pogrubienia Twoje ... nie czytałem :-X ;)

"Zawsze zreszta stawiam zdrowie i dobra kondycje wyzej niz wyglad."
- zamorduję Cię kiedyś za te mięśnie! ;) Może wyjątek na "stare lata"? :-X ... o, bo kondycja to na ogół efekt ćwiczeń, a z ćwiczeniami nie ma co przesadzać, bo zamiast pogorszenia kondycji można sobie zdrowie pogorszyć, to jak? - delikatna tkanka tłuszczowa zasłaniająca mięśnie, żyły ... będzie? ;)

"obrazkiem ilustrujacym ten artykul bylo zdjecie.... miskow . Ciekawe.... dlaczego ?"
- no właśnie, to jest niesamowicie ciekawe! = masz rację, one tam w ogóle nie pasują :D ;)

P.S. proszę o wybaczenie za podwójne cycaty! ... tfu ... cytaty! ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej