Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 24 Wrz 2013, 01:27:58 ---
Miesnie zbuduje ??? ::) przeciez to normalne, ze zalezy to od tego jak "sprzet" na ktorym sie cwiczy bedzie karmil ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Fakt 8)
doma3212:
Dla mnie obecnie najlepszym rozwiązaniem jest dieta online.
wafl:
"foke masz w domu" - no ubaw po pachy :>
SelenaPiasek:
Ja powiem tak... Kupiłam sobie jacuzzi ogrodowe. Niczym się teraz nie przejmuje. Nie musze jechać nad morze, żeby wykąpać się na świeżym powietrzu... szumu fal nie słyszę, ale bąbelków jak najbardziej. Nikt mnie nie widzi poza rodzinką, więc nie muszę się odchudzać :P Polecam każdemu! Może to zachęci - http://www.sennikonline.com/co-lepsze-jacuzzi-ogrodowe-czy-domowe/
ola-vejle:
Oczywistym jest, że sportowcy przyjmują suplementy. Wypracowanie rzeźby nie jest takim prostym zadaniem. Warto również pamiętać, że gwiazdy fitnessu mają zwykle bardzo niski poziom tkanki tłuszczowej, tak aby zarys mięśni był doskonale widoczny. Nie ma co liczyć na to, że w warunkach domowych osiągnie się taki efekt, bo jest to niemożliwe. Nie oznacza to jednak, że nie warto ćwiczyć, bo warto! Większości kobiet nie zależy na sześciopaku, a na smukłym i jędrnym ciele. "Dywanówki" są do tego absolutnie wystarczające.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej