Regionalne > Odense
PILNIE szukam osoby, ktora naprawi mi komputer !!!
KoerOne:
--- Cytat: AK211 w 27 Kwi 2013, 12:16:04 ---Chyba cos sknocilam calkiem...Sprobowalam naprawic laptopa zgodnie z linkiem podanym przez vordinborg..Nie moglam jednak zrobic programu od nowa, bo nie mam kodu... Teraz po wlaczeniu komputera pojawia sie logo Windows XP, a pozniej..ciag dalszy ''instalatora'', z ktorym i tak nic zrobic nie moge :'( :'( :'(
--- Koniec cytatu ---
Aż się prosi napisać "a nie mówiłem?..." Zobacz, być może masz prywatną wiadomość (na załączonym obrazku KLIK!)...
1941:
;D ;D ;D 8)
Krakers:
Klucz Windowsa da się odzyskać w rejestrze, można by spróbować odpalić w trybie awaryjnym, znaleźć klucz, najważniejsze pliki zabezpieczyć, a później format i zabawa z instalowaniem tego wszystkiego (co jest dla mnie zawsze najgorsze - szczególnie w przypadku XP), nie ma to jak "czysty system" - szczególnie w przypadku XP i "staruszków".
vordingborg:
W sieci jest nawet program kejfinder do odnajdywania klucza :) kiedyś nawet sprawdziłem tyle że to co podał różniło się od tego co było pod laptopem ;D ???
1941:
--- Cytat: vordingborg w 27 Kwi 2013, 22:29:28 ---W sieci jest nawet program kejfinder do odnajdywania klucza :) kiedyś nawet sprawdziłem tyle że to co podał różniło się od tego co było pod laptopem ;D ???
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe czy na tym kluczu co znalazl finder sys by zadzialal, bo znam przypadek, ze sysa instalowali z innym kodem i poszlo (XP dotyczy) zdaje sie byl z jakiego generatora, ale szczegolow tech nie znam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej