Regionalne > Odense
PILNIE szukam osoby, ktora naprawi mi komputer !!!
vordingborg:
Nie próbowałem, wpisałem klucz z naklejki pod laptopem :) a od tamtej pory się zabezpieczam
1941:
;D ;D ;D ;D ;D ;)
KoerOne:
Tylko tak na mój chłopski rozum, jeśli koleżanka nadpisała dotychczasową instalację Windowsa nową a teraz jest z ręką w nocniku na ekranie "podaj klucz produktu" to już raczej o odzyskaniu numerka nie ma mowy ;) Zostaje telefon do przyjaciela
( Microsoft - Polska: 801 802 000 Na świecie: (701) 281-6500 )
Sory, wygłupiłem się, wsparcie dla XP już chyba wygasło, ale spróbuj może pomogą...
1941:
--- Cytat: KoerOne w 27 Kwi 2013, 23:49:13 ---Tylko tak na mój chłopski rozum, jeśli koleżanka nadpisała dotychczasową instalację Windowsa nową a teraz jest z ręką w nocniku na ekranie "podaj klucz produktu" to już raczej o odzyskaniu numerka nie ma mowy ;) Zostaje telefon do przyjaciela
( Microsoft - Polska: 801 802 000 Na świecie: (701) 281-6500 )
--- Koniec cytatu ---
No a nowa instalacja, uruchomienie z inna plytka juz z kodem, nic nie zmieni?
KoerOne:
To znaczy jeśli to jest płyta OEM czyli jeśli została dostarczona z komputerem, to raczej wątpię żeby znalazła gdzieś do niej klucz, poza naklejką na komputerze oczywiście. Zawsze jednak zostaje Zatoka Piratów, zresztą i tak jest już chyba po programach skoro zainstalowała nowego Windowsa.
Nie doczytałem pytania, owszem, jeśli zainstaluje z innej płytki to oczywiście uruchomi system ale nie będzie programów, one już przepadły. Dlatego sugeruję kupno na allegro (ewentualnie mogę pomóc bo akurat mam jedną kopię) używanego windowsa albo piracką wersję jednak to jak wiadomo śliski temat.... Także tej drugiej opcji nie zalecam. A allegro dlatego że podejrzewam że droga koleżanka chce mieć polską a nie duńską wersję, jeśli jednak duńską to oczywiście dba..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej