Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 21:14:28 ---Ty masz coś z głową kobieto.....niech Cię lekarz obejrzy bo stwarzasz zagrożenie..hehe
--- Koniec cytatu ---
lulusiu no widzisz jaka radoche masz !no sam sie cieszusz piszac ha ha .no jak lulus sie cieszy to i my sie cieszymy .miales zbastowac a jesdnsk cos cie ciagnie do klocenia sie na tym forum .lulus maly trollek -kolacyjka ;D i tak jestes zabawny
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 21:29:17 ---lulusiu no widzisz jaka radoche masz !no sam sie cieszusz piszac ha ha .no jak lulus sie cieszy to i my sie cieszymy .miales zbastowac a jesdnsk cos cie ciagnie do klocenia sie na tym forum .lulus maly trollek -kolacyjka ;D i tak jestes zabawny
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
myszka0807:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 21:28:41 ---piotrze...ja wiem,że Ty tu grasz takiego macho..czyt.cwaniaka z miodem w uszach... ale nie chcesz chyba skonczyć z w/w fiutem w gębie? :)
Napinajcie się nadal dziewczynki...tylko uwaga na gumę w majtach :)
I nie chce mi się już z Wami gadać...bo nie chce mi się chcieć :)
Pozdro dla normalnych :)
--- Koniec cytatu ---
naukowo napisz woskowina .miod w. uszach to tak prostacko.zaraz zaczniemy ci dziekowac .o ktorej idziesz spac?bo bysmy chcieli sobie porozmawiac na nasze tematy ateraz musimy cie trollowaniem nakarmic
1941:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 21:28:41 ---piotrze...ja wiem,że Ty tu grasz takiego macho..czyt.cwaniaka z miodem w uszach... ale nie chcesz chyba skonczyć z w/w fiutem w gębie? :)
--- Koniec cytatu ---
Jesli chodzi o piotra to trafiles kula w plot.
Lepiej skasuj to przed pozdrowieniami i sprawa bedzie zamknieta.
aisak:
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D, no kurcze jednak mnie nie zawiodles 8). Tak sie w dystrybucji ostro panowie opaleni za Ciebie wzieli, ze kompleksy na forum leczysz :o ;D ;D ;D? A ja naiwnie podejrzewalam Cie o....
Oki, oki, kazdy ma gorszy dzien, lutek, wyrzuc to z siebie, a co! ;D Nie bedzie byle liniowy plul lutkowi w.... hmmm... tjaaaa, naprawde mi Ciebie zal 8) ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej