Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
aisak:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 21:14:28 ---Ty masz coś z głową kobieto.....niech Cię lekarz obejrzy bo stwarzasz zagrożenie..hehe
--- Koniec cytatu ---
oto kolejny przyklad nie smiecenia na forum a takze rzetelnych i bezwzglednie niezbednych informacji w temacie:
"Praca przy gazetach-zarobki"
lutek, tak trzymaj, nie zawiedz mnie ;D ;D ;D!
piotr1:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 20:51:53 ---Lulek...luleczek....tak się zastanawiam myszko czy Ty aby cos poza 8 klasami szkoły podstawowej skończyłaś?....i na jez.polskim chyba ostra absencja była :)
piotrze...myślałem,że jest primo,duo & trio :)...a byle kto...to Cię zmajstrował :)
1941...KOLEGO :)....masz rację w stu procentach...ale jak już to rozpętałem to muszę to kontynuować...nie dam się zastraszyć i przegadać tym "mądralom" :)
--- Koniec cytatu ---
lutek, chyba cie nie urazilem?- a skoro nie, to teraz sie postaram troszke..
uwazam cie za byle kogo i mam takie prawo, szkoda ze twoja stara cie jednak nie polknela lub wyplula....lutek...nie chce mi sie gadac z takim cymbalem jak ty, ale wycieczek personalnych nie daruje takiemu burakowi
pozatym co niby rozpetales, zalosny fiucie?- nie schlebiaj sobie tak..idz sie dowartoswciowac do zony , chyba ze ona tez ma cie dosc..
1941:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 21:07:32 ---Wiedziałem,ze do tego dojdzie ;D...wywlekanie tego co ktoś kiedyś napisał...dobrze,że nie natrzepałem tak jak Ty tylu bzdur bo byś miała długą lekturę :)
Ratatata.....zgadza się.......bastuję...z głupim nie wygrasz :)
Za Twoje oraz KOLEGI :) 1941 zdrowie wznoszę toast herbatą ;D....jedni z niewielu normalni na tym forum....tak trzymać.
--- Koniec cytatu ---
Dzieki, no ale ja tez mam czasami "zjazdy", no tak to sie zdarzy w toku "sprzyjajacych" okolicznosci. :D ;) 8)
aisak:
--- Cytat: lutek w 29 Kwi 2013, 20:51:53 ---Lulek...luleczek....tak się zastanawiam myszko czy Ty aby cos poza 8 klasami szkoły podstawowej skończyłaś?....i na jez.polskim chyba ostra absencja była :)
piotrze...myślałem,że jest primo,duo & trio :)...a byle kto...to Cię zmajstrował :)
1941...KOLEGO :)....masz rację w stu procentach...ale jak już to rozpętałem to muszę to kontynuować...nie dam się zastraszyć i przegadać tym "mądralom" :)
--- Koniec cytatu ---
dzizes , masakra, wyszlo szydlo, fujjjj, ze sie tak wyraze..... z wora 8) ;D ;D ;D ;D!
lutek:
piotrze...ja wiem,że Ty tu grasz takiego macho..czyt.cwaniaka z miodem w uszach... ale nie chcesz chyba skonczyć z w/w fiutem w gębie? :)
Napinajcie się nadal dziewczynki...tylko uwaga na gumę w majtach :)
I nie chce mi się już z Wami gadać...bo nie chce mi się chcieć :)
Pozdro dla normalnych :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej