Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (48/139) > >>

aisak:

--- Cytat: waruiny w 30 Kwi 2013, 02:22:59 ---Pracując na gazetkach można było sobie dorobić zbierając buteleczki i puszeczki. Słyszałem, że można było 100 koron z jednej nocki uzbierać. To się skończyło, bo duńcycy puszek i butelek nie wyrzucają teraz tak chętnie.

Drugi plus to wystawki. Można umeblować mieszkanie sobie i znajomym.

--- Koniec cytatu ---
zalezy. jedni nie, drudzy tak. ale fakt juz nie ma tak, jak kiedys opowiadali.

wystawki. wciaz fajne w okolicach cph

waruiny:
Można jeszcze grzebać w śmietnikach przy sklepach z żywnością. Można towaru w warzywach i innych produktach znaleźć za 100 koron.

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 02:34:10 ---Wujek Macieja był kiedyś na polowaniu w Afryce.
Zabił tam pięć słoni, z czego dwa były żółte, a pozostałe trzy szare.
Oto fragment jego opowiadania o sposobach polowania na słonie:
-... tak więc, jak ci zapewne Macieju wiadomo, szarego słonia łatwo złapać w pułapkę, a potem zabić. Jednak z żółtymi jest większy problem. Żółte słonie charakteryzują się tym, że lubią cytryny. Kupujemy więc kilka kulek, malujemy na żółto i wieszamy na drzewie rodzącym cytryny. Słoń przychodzi i myśli, że kulki to cytryny. W ten sposób robimy słonia na szaro. A szarego już łatwo złapać.

--- Koniec cytatu ---
no jak nie w temacie, jak w temacie ;D. a odsapnac po dunsku tez trzeba ;)

1941:

--- Cytat: waruiny w 30 Kwi 2013, 02:34:34 ---Można jeszcze grzebać w śmietnikach przy sklepach z żywnością. Można towaru w warzywach i innych produktach znaleźć za 100 koron.

--- Koniec cytatu ---

Takimi poradami to maciej nie bedzie zadowolony, ja dostalem za swoje za mniejsze wlasciwie zadne przewiny, tylko tyle ze znam te dwie co tu pisza!

myszka0807:

--- Cytat: 1941 w 30 Kwi 2013, 02:38:27 ---Takimi poradami to maciej nie bedzie zadowolony, ja dostalem za swoje za mniejsze wlasciwie zadne przewiny, tylko tyle ze znam te dwie co tu pisza!

--- Koniec cytatu ---
tobie sie dostalo za nasze cycuszki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej