Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (57/139) > >>

1941:
Tu cos znalazlem tez w internecie o Yeti (tylko zazdroscic) cyt. :

Słynny londyński dom aukcyjny Christie's wystawi na sprzedaż pierwsze fotografie odcisków stóp legendarnego Człowieka Śniegu już 26 września. Autorem zdjęć jest słynny brytyjski alpinista Eric Shipton, który wykonał je w 1951 r. na zboczu Mount Everest. Pierwsze doniesienia o kontakcie z Yeti pochodzące od Europejczyka datuje się na rok 1925, ale dopabuse fotografie Shiptona potwierdziły, że faktycznie istota ta może być czymś więcej niż tylko mitem.

Szacuje się, że zdjęcia te, mające raczej wartość jako pamiątka, niż dowód istnienia Yeti, mogą osiągnąć cenę 2,5 tysiąca funtow.

piotr1:

--- Cytat: myszka0807 w 29 Kwi 2013, 00:37:57 --- :( poprosze Piotra to mi wystruga z drewienka medal a ten diaelski daj aisak.ja dosyc jestem diabelska

--- Koniec cytatu ---

myszka...tyle roboty z tym mialem ..no, ale chyba warto bylo...koniec strugania! 8)
hmm..do zdjecia zalozylem swoj odswietnonajlepszy podkoszulek..

1941:
 ;D ;D ;D mial byc medal, ale puchar tez przejdzie ;D ;D ;D

myszka0807:

--- Cytat: piotr1 w 30 Kwi 2013, 13:38:32 ---myszka...tyle roboty z tym mialem ..no, ale chyba warto bylo...koniec strugania! 8)

--- Koniec cytatu ---
dziekuje ci naprawde z calego mysiego serduszka .teraz pracowac nie moge .

piotr1:

--- Cytat: 1941 w 30 Kwi 2013, 13:42:29 --- ;D ;D ;D mial byc medal, ale puchar tez przejdzie ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

ozesz kur.....!!!medal??no nie mow ze mnie struganie od nowa czeka..  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej