Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 30 Kwi 2013, 20:50:02 ---Chyba King-Konga ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
och aisak juz nie takie sie widzialo
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 30 Kwi 2013, 20:54:07 ---hihihihi, no zejde z tego padolu ze smiechu ;D ;D ;D. Cholefcia, a bierz co chcesz myszenko ;) ;D ;D ;D. Ja tylko o poduszce... 8)
--- Koniec cytatu ---
jak to jest z poduszka uswiadom stara kobiete
piotr1:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 21:26:33 ---och aisak juz nie takie sie widzialo
--- Koniec cytatu ---
czemu wszyscy komentuja to co wystrugalem a nikt nie komentuje mnie i mojego superpodkoszulka,hę? 8)
myszka0807:
No dobra koniec zartow JA PRZEJELAM WSZYSTKIE DYSTRYBUCJE GAZET I CIESZE SIE ZE WSPOLPRACY Z MACIEJEM.ale hols hola on tak dlugo spi?biedny nabral tyle gazet zeby nachapsc kasiury i go zmiana zdublowala .widzicie trzeba bylo chlopakowi kitow nie sadzic ze wyjdzie tyle kasiury.albo neta nie moze zlapac !martwie sie tym co sie z nim dzieje .my lekcje odrobilismy .i jeszcze jedno gdzie jest 1941 poszedl pewnie po mojego dragala ,aisak pol doby u ciebie pol u mnie .weekendy wspolnie z nim bedziemy spedzac
myszka0807:
--- Cytat: piotr1 w 30 Kwi 2013, 21:31:58 ---czemu wszyscy komentuja to co wystrugalem a nikt nie komentuje mnie i mojego superpodkoszulka,hę? 8)
--- Koniec cytatu ---
ja juz sobie fotke z toba pstryknelam i poloze sobie blisko mojego cialka .jestes genialny TY TO WIESZ JAK KOBIECIE DOGODZIC.ale wazeline puscilam no nie?!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej