Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
aisak:
--- Cytat: Emill w 30 Kwi 2013, 19:01:29 ---22 dwie strony pierdolenia od rzeczy w trzy dni, gratuluje!
--- Koniec cytatu ---
A medal gdzie :o? Tez strugasz ;) ;D?
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 21:35:56 ---ja juz sobie fotke z toba pstryknelam i poloze sobie blisko mojego cialka .jestes genialny TY TO WIESZ JAK KOBIECIE DOGODZIC.ale wazeline puscilam no nie?!
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D
piotr1:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 21:35:56 ---ja juz sobie fotke z toba pstryknelam i poloze sobie blisko mojego cialka .jestes genialny TY TO WIESZ JAK KOBIECIE DOGODZIC.
--- Koniec cytatu ---
no coz....hmm..wypada sie zgodzic z kobieta a nie klocic, nie? 8)
wiec przez skromnosc ma wrodzona nie zaprzeczam 8)
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 21:34:05 ---No dobra koniec zartow JA PRZEJELAM WSZYSTKIE DYSTRYBUCJE GAZET I CIESZE SIE ZE WSPOLPRACY Z MACIEJEM.ale hols hola on tak dlugo spi?biedny nabral tyle gazet zeby nachapsc kasiury i go zmiana zdublowala .widzicie trzeba bylo chlopakowi kitow nie sadzic ze wyjdzie tyle kasiury.albo neta nie moze zlapac !martwie sie tym co sie z nim dzieje .my lekcje odrobilismy .i jeszcze jedno gdzie jest 1941 poszedl pewnie po mojego dragala ,aisak pol doby u ciebie pol u mnie .weekendy wspolnie z nim bedziemy spedzac
--- Koniec cytatu ---
nej tak ;) 8) ;D
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 30 Kwi 2013, 21:27:29 ---jak to jest z poduszka uswiadom stara kobiete
--- Koniec cytatu ---
Cudownie ;) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej