Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (91/139) > >>

happybeti:
Jak to, przypadek???
Kot znów na klawiaturę wskoczył i wątek założył?
Wow!
Brawo i łapka dla kota  :D

myszka0807:

--- Cytat: maciek300 w 02 Maj 2013, 19:55:18 --- Pozytywnie mnie zaskoczyliscie, myslalem ze wasze przemeczone cycki, po 16 godzinach dziennie mycia sraczy na kolanach, nie beda wstanie wypelnic debilnymi postami, 16stu stron tego tematu. Bardzo sie pomylilem. Widze calodzienne inhalacje g..wnem tworczo wplywaja na wasze umysly. Ok, trzeba podniesc poprzeczke-za kolejne 2 dni oczekuje 50 stron w tym burzliwym temacie. Oczywiscie chodzi mi tu glownie  o opinie uzytkownikow happy yeti, sraisek oraz myszka69staradesperatka.

--- Koniec cytatu ---
ten kurwa znow zasmieca watek?!?!?! no moj pies az sraczki dostal piszemy zeby taki ojszymor mial co czytac .ZASMIECAMY BO TO TWOJ WATEK .piszemy tyle bo znalezlismy wariata co bedzie czytal glupoty jakie mozemy zamieszczac w jego watku .jestes zalosny i nie godny nazywania cie facetem bo szpecisz ta rase .nos sobie te gazety i nie wlaz tu bo normy nie wyrobisz  patrz zeby ktorys z muslimow chcial na tobie oko zawiesic to wtedy dostaniesz te wymarzone dystrykty.i pamietaj zeby byc dla nich milym bo inaczej twoje przeliczniki do dupy.PAMIETAJ BRAC WAZELINE BO OPTARCIA MOGA BYC KOSZTOWNE W LECZENIU .łap czesciej neta z powietrza bo juz sie martwilismy ze moze jakas gazeta cie przydusila .jestes zalosny i naprawde przykro mi ze w akcie urodze ia masz wpisane plec-mezczyzna .to napewno pomylka .tu kariery nie zrobisz wiesz lepiej skoncentruj sie na pracy .a. O naszych cyckach to tylko mozesz pomarzyc .i jeszcze ci podgatunku napisze ze TAKIE JAK MY CO SPRZATAMY TO TEZ SA POTRZEBNE BO JAK TAKIE GOWNO JAK TY SIE POSRA  MY POSPRZATAMY A TY ZA TO NA NASTEPNY DZIEN GEBY SOBIE NIE POBRUDZISZ JAK BEDZIESZ WODE Z KIBLA PIL.I NIE SRASIEK TYLKO JASIEK JUZ CI SIE PIEPRZY KOGO JAK OCHRZCILES MESKI DESPERACIE .zwal sie z krzyza bo az ci mozdzek zalewa .pomodlimy sie za ciebie i pamietaj zebys chorobska jakiegos  nie zalapal bo droga plciowa wszystko sie przenosi nawet takie cos jak ty przeniesino .nie zabezpieczylu sie i masz ci los co to sie wyklulo

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 02 Maj 2013, 23:51:28 ---ten kurwa znow zasmieca watek?!?!?! no moj pies az sraczki dostal piszemy zeby taki ojszymor mial co czytac .ZASMIECAMY BO TO TWOJ WATEK .piszemy tyle bo znalezlismy wariata co bedzie czytal glupoty jakie mozemy zamieszczac w jego watku .jestes zalosny i nie godny nazywania cie facetem bo szpecisz ta rase .nos sobie te gazety i nie wlaz tu bo normy nie wyrobisz  patrz zeby ktorys z muslimow chcial na tobie oko zawiesic to wtedy dostaniesz te wymarzone dystrykty.i pamietaj zeby byc dla nich milym bo inaczej twoje przeliczniki do dupy.PAMIETAJ BRAC WAZELINE BO OPTARCIA MOGA BYC KOSZTOWNE W LECZENIU .łap czesciej neta z powietrza bo juz sie martwilismy ze moze jakas gazeta cie przydusila .jestes zalosny i naprawde przykro mi ze w akcie urodze ia masz wpisane plec-mezczyzna .to napewno pomylka .tu kariery nie zrobisz wiesz lepiej skoncentruj sie na pracy .a. O naszych cyckach to tylko mozesz pomarzyc .i jeszcze ci podgatunku napisze ze TAKIE JAK MY CO SPRZATAMY TO TEZ SA POTRZEBNE BO JAK TAKIE GOWNO JAK TY SIE POSRA  MY POSPRZATAMY A TY ZA TO NA NASTEPNY DZIEN GEBY SOBIE NIE POBRUD ISZ JAK BEDZIESZ WODE Z KIBLA PIL

--- Koniec cytatu ---

amen ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: Jomir w 01 Maj 2013, 21:54:30 ---Taaaa.. po tym zdjeciu kazdego trwoga zdjela ...

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: maciek300 w 02 Maj 2013, 19:55:18 --- Pozytywnie mnie zaskoczyliscie, myslalem ze wasze przemeczone cycki, po 16 godzinach dziennie mycia sraczy na kolanach, nie beda wstanie wypelnic debilnymi postami, 16stu stron tego tematu. Bardzo sie pomylilem. Widze calodzienne inhalacje g..wnem tworczo wplywaja na wasze umysly. Ok, trzeba podniesc poprzeczke-za kolejne 2 dni oczekuje 50 stron w tym burzliwym temacie. Oczywiscie chodzi mi tu glownie  o opinie uzytkownikow happy yeti, sraisek oraz myszka69staradesperatka.

--- Koniec cytatu ---
Tjaa i nie zapomnij pozdrowic opalonych kochasiow od naszej gromadki ;) ;D ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej