Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (92/139) > >>

myszka0807:
Kochani lekcji nie odrabiacie i bedzie pała

myszka0807:
Jasiek, do lekcji bo temat ucieka :o

piotr1:
3 maja – Dzień Słońca, Dzień bez Komputera, Dzień Chorych na Astmę i Alergię
mowisz masz 8)

szymano4801:

--- Cytat: maciek300 w 02 Maj 2013, 19:55:18 --- Pozytywnie mnie zaskoczyliscie, myslalem ze wasze przemeczone cycki, po 16 godzinach dziennie mycia sraczy na kolanach, nie beda wstanie wypelnic debilnymi postami, 16stu stron tego tematu. Bardzo sie pomylilem. Widze calodzienne inhalacje g..wnem tworczo wplywaja na wasze umysly. Ok, trzeba podniesc poprzeczke-za kolejne 2 dni oczekuje 50 stron w tym burzliwym temacie. Oczywiscie chodzi mi tu glownie  o opinie uzytkownikow happy yeti, sraisek oraz myszka69staradesperatka.

--- Koniec cytatu ---

Brania chyba nie ma , popyt sie skończył chłopy wola kobitki i to konkretne to szczeka w desperacji. ;D ;D ;D ;D Zły dzień  miała Twoja matka, jak poznała Twojego ojca, który najwyraźniej na ten moment zszedł z drzewa.

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 03 Maj 2013, 16:34:09 ---Jasiek, do lekcji bo temat ucieka :o

--- Koniec cytatu ---
leniwa jestem 8). Dzien na plazy spedzilam, cialko do slonca wyginajac ;) ;D. Tak "lekarz osobisty" zalecil ;). A ja jestem grzeczna i sie slucham madrzejszych ode mnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej