Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
--- Cytat: happybeti w 04 Maj 2013, 05:08:39 ---Dokładnie :)))
Co się będziemy, laski, dla jakiegoś gnojka wysilać 8)
Są miejsca i ludzie na tym forum, dla których warto poświęcić trochę swojego czasu, "maciek" się do nich nie zalicza.
Swoją droga, to zrobił kawał "dobrej " roboty 8) >:(.
Po jego chamskich odzywkach stracilam chęci na udzielanie się w innych sprawach, niż pogawędki o d...Maryni. Po co??? By potem jeden z drugim "wdzięczny" tak odpowiedział??? Po co robić za darmowe biuro pomocy prawnej , skoro mozna w tym czasie sobie pogadać z przyjaciółmi ?
A "maciek" , "maryan" , "lulek" i inni im podobni niech sobie prowadzą "mądre dyskusje" o polskich blachach, SKAT czy zasiłku rodzinnym między sobą 8) :P.
--- Koniec cytatu ---
ha ha zapomnialas jeszcze o zasilku jak sie prace straci jak to tam bylo???a i jeszcze co mi sie nalezy od Danii!!!ale nadal uwazamze gdyby nie te nasze piekne cycuchy zdesperowane czy nie i ci piekni faceci to zycie byloby nudne .takze Maciej schyl glowe i przylacz sie do normalnej z humorem dyskusji i obroc wszystko na wesolo.
marysha:
Maciek nie wykazal sie polotem ani kultura. Ale myszka tez nie. Na ataki tez trzeba umiec odpowiedziec... Myszka nie potrafi. Zeszla ponizej poziomu Macka, niestety... Dostala chyba ,,slinotoku,, klawiatury, piszac coraz wieksze glupstwa.Tak jakby chciala sie pokazac od najbardziej prymitywnej strony. I pokazala.
Nikogo nie pouczam, brak mi zdolnosci pedagogicznych. i checi.
Zdazaly sie bardzo zajadle dyskusje na tym forum. Czasami bylo smieszno, czasami straszno. Zdarzaly sie juz ,,kliki,, rzucajace sie na przeciwnika w zjednoczonej zajadlosci. Ale to teraz :o. Proponuje, aby zainteresowani przejrzeli watek od poczatku i przeczytali swoje wypowiedzi. Nie sa ani konstruktywne ani smieszne, sa zenujace. Jedyna wypowiedzia z odrobina humoru w tej powodzi zalosci, sa komentarze Jomira. Szczytem falszu i zaklamania jest nawolywanie do ,,normalnej dyskusji z humorem,,. Slowo normalne nabralo nowego znaczenia.
I uprzedze. Bardzo trudno mnie obrazic albo urazic. Nie jest w stanie tego zrobic myszka, aisak, happybeti ani piotr...
aisak:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 16:42:48 ---Maciek nie wykazal sie polotem ani kultura. Ale myszka tez nie. Na ataki tez trzeba umiec odpowiedziec... Myszka nie potrafi. Zeszla ponizej poziomu Macka, niestety... Dostala chyba ,,slinotoku,, klawiatury, piszac coraz wieksze glupstwa.Tak jakby chciala sie pokazac od najbardziej prymitywnej strony. I pokazala.
Nikogo nie pouczam, brak mi zdolnosci pedagogicznych. i checi.
Zdazaly sie bardzo zajadle dyskusje na tym forum. Czasami bylo smieszno, czasami straszno. Zdarzaly sie juz ,,kliki,, rzucajace sie na przeciwnika w zjednoczonej zajadlosci. Ale to teraz :o. Proponuje, aby zainteresowani przejrzeli watek od poczatku i przeczytali swoje wypowiedzi. Nie sa ani konstruktywne ani smieszne, sa zenujace. Jedyna wypowiedzia z odrobina humoru w tej powodzi zalosci, sa komentarze Jomira. Szczytem falszu i zaklamania jest nawolywanie do ,,normalnej dyskusji z humorem,,. Slowo normalne nabralo nowego znaczenia.
I uprzedze. Bardzo trudno mnie obrazic albo urazic. Nie jest w stanie tego zrobic myszka, aisak, happybeti ani piotr...
--- Koniec cytatu ---
Super mnie to cieszy ;), pani od siedmiu bolesci, ktora zjadla wszystkie rozumy i przyszla laskawie z wysokosci nadetych ambicji oswiecic i pouczyc glupi ludek. Zastrzega, ze nie poucza, a... poucza :o. Ani grozne , ani smieszne, za to nadete i napuszone ;D.
1000 tak og i lige måge!
Uprzedzam, nie jestes w stanie zepsuc moj dobry humor. Nigdy 8)
marysha:
Nadeta ambicja? Nie posiadam. Ambicje zawodowe i osobiste- spelnione. Wole wydawac sie napuszona-choc nie jestem- niz przasna i prymitywna. Nie odnosze sie do ludzi per gnojek, nie zasmiewam sie z ,,cycuchow,,, itd. Faktycznie, dziwna jestem...Nie moge popasc w samozachwyt, ze taka swojska jestem, forumowo popularna. Nie jest moim zamiarem psucie komukolwiek dobrego humoru. Plesc glupoty z wdziekiem, trzeba potrafic. Zatrzymac sie tez. Zanim w swoim zapedzeniu i zaslepieniu przebije sie dno- niestety glupoty.
aisak:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 18:12:16 ---Nadeta ambicja? Nie posiadam. Ambicje zawodowe i osobiste- spelnione. Wole wydawac sie napuszona-choc nie jestem- niz przasna i prymitywna. Nie odnosze sie do ludzi per gnojek, nie zasmiewam sie z ,,cycuchow,,, itd. Faktycznie, dziwna jestem...Nie moge popasc w samozachwyt, ze taka swojska jestem, forumowo popularna. Nie jest moim zamiarem psucie komukolwiek dobrego humoru. Plesc glupoty z wdziekiem, trzeba potrafic. Zatrzymac sie tez. Zanim w swoim zapedzeniu i zaslepieniu przebije sie dno- niestety glupoty.
--- Koniec cytatu ---
Normalnie wpadlam w zachwyt. Tylko zmien moze, sugeruje delikatnie, dzial, na towarzyski ;) ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej