Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 19:59:56 ---Aisak-Na uczelni juz nie pracuje, wiec luzik. Profesor, czy robotnik, co za roznica. Znam kilku wyksztalconych ludzi, ktorzy z ekranow telewizorow sacza takie polityczne i ekonomiczne bzdury, ze serce boli. Sprzeczac sie trzeba,byle na jakims poziomie.
Myszko- mialas mnie ignorowac, zaproponowalas nawet zalozeni swoistego ruchu- W jednosci Sila-ignorowania moich wypowiedzi. Czasami lepiej spauzowac, naprawde. Wydajesz sie bardzo zajadla osoba. Zeby jeszcze bylo o co kruszyc kopie... Sadze, ze cytowanie Szekspira byloby przyjemnoscia. Cytowanie Twoich wypocin z tych 30 wczesniejszych stron juz nie. Nie jestem masochistka. Psychiatra tez nie.
--- Koniec cytatu ---
no co ty ?ty czytasz to co piszesz?!?!jak mi naprivat napisali ze ty taka szycha mo to ja nie smie cie ignorowac!serio .moze nie wiesz jak sie cytuje ?!?!tam nad kazdymi wypocinami jest ,,cytu podziekuj,,mozesz i dziekowac ale jak bedxiesz chciala cytowac kliknij cytuj .praw autorskich w ZAIKSie nie zlozylam bez obaw.zabawna jestes sle pozwol ze sie przekimam chwilke tylko nie znosz aisak do swojego poziomu .jeszcze ci napisze ze nie pisze do macieja wrecz proszaco czy przepraszajaco ale probowalam chlopaka wciagnac w ta kretynska gre do ktorej ty sama sie wciagnelas .jsk bedxiesz miala w zyciu dzieci to zrozumiesz ze i one jsko mlodzi ludzie sa zajadli ale jak starszy ustapi to jest juz ok i wszyscy potrfia sie smiac z tego co bylo .tylko to trzeba umiec .ide strzelic komarka
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 04 Maj 2013, 19:57:42 ---Gdxie maryska ?!?!lekcje trzeba odrabiac ;Dszuka chyba szekdpira .wal cytaty maryska jakie pod reke wchodza !ma byc 50 stron .ty jaka nowa co wdepnelas w ten watek od wariata dla wariatow musisz nadrobic.!do dziela !
--- Koniec cytatu ---
wio spac, bo sily na noc nie bedziesz miala ;) ;D ;D ;D
myszka0807:
--- Cytat: marysha w 04 Maj 2013, 19:59:56 ---Aisak-Na uczelni juz nie pracuje, wiec luzik. Profesor, czy robotnik, co za roznica. Znam kilku wyksztalconych ludzi, ktorzy z ekranow telewizorow sacza takie polityczne i ekonomiczne bzdury, ze serce boli. Sprzeczac sie trzeba,byle na jakims poziomie.
Myszko- mialas mnie ignorowac, zaproponowalas nawet zalozeni swoistego ruchu- W jednosci Sila-ignorowania moich wypowiedzi. Czasami lepiej spauzowac, naprawde. Wydajesz sie bardzo zajadla osoba. Zeby jeszcze bylo o co kruszyc kopie... Sadze, ze cytowanie Szekspira byloby przyjemnoscia. Cytowanie Twoich wypocin z tych 30 wczesniejszych stron juz nie. Nie jestem masochistka. Psychiatra tez nie.
--- Koniec cytatu ---
czemu na uczelni juz nie pracujesz ?-zapewne wzieli firme sprzatajaca .no tak wiele zakladow robo.to jestes na a-kassie
myszka0807:
Wow znow jej nie ma .POJAWIA SIE I ZNIKA I ZNIKA MAM NA JEJ PUNKCIE BZIKA !to fla ciebie marysoa .jest ttoche wiaterek wiec jedt problem z netem !ale to nie zwalnia ciebie zebys lekcji z nami nie robila .myk dorzucic wegla i necik bedzie
aisak:
--- Koniec cytatu ---
Zadna roznica, fakt. Zalezy tylko od podejscia drugiego czlowieka. Ale forum to takie miejsce,gdzie nie koniecznie i nie zawsze wykorzystuje sie rzeczowe argumenty. Czasami ktos chce po prostu powiedziec: "jestes glupia i masz krzywe nogi...", i ma prawo, bo gorszy dzien, bo...malo slonca ;).
A myszka nie jest zajadla. Jest bardzo pomocna i bardzo zabawna i...ma dosadny jezyk :)
To moja opinia :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej