Ogólne > Praca w Danii

Praca przy gazetach- zarobki

<< < (100/139) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 04 Maj 2013, 20:15:08 ---Wow znow jej nie ma .POJAWIA SIE I ZNIKA I ZNIKA MAM NA JEJ PUNKCIE BZIKA !to fla ciebie marysoa .jest ttoche wiaterek wiec jedt problem z netem !ale to nie zwalnia ciebie zebys lekcji z nami nie robila .myk dorzucic wegla i necik bedzie

--- Koniec cytatu ---
hihihi, wiesz, ze Cie kocham  8) ;D?

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 04 Maj 2013, 20:17:22 ---hihihi, wiesz, ze Cie kocham  8) ;D?

--- Koniec cytatu ---
nooooo

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 04 Maj 2013, 20:16:42 ---Zadna roznica, fakt. Zalezy tylko od podejscia drugiego czlowieka. Ale forum to takie miejsce,gdzie nie koniecznie  i nie zawsze wykorzystuje sie rzeczowe argumenty. Czasami ktos chce po prostu powiedziec: "jestes glupia i  masz krzywe nogi...", i ma prawo, bo gorszy dzien, bo...malo slonca ;).
A myszka nie jest zajadla. Jest bardzo pomocna i bardzo zabawna i...ma dosadny jezyk :)
To moja opinia  :)

--- Koniec cytatu ---
o czym piszecie ja mam zgrabne nogi piekne cycki i zycie jest piene .marysiu gdzie jestes?lekcje czekaja bo piotr ordery bedzie dawal

myszka0807:
No jesze 16 ale gdzie marysia jest?aisak ty czegos nie odwalilas???

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 04 Maj 2013, 20:24:37 ---o czym piszecie ja mam zgrabne nogi piekne cycki i zycie jest piene .marysiu gdzie jestes?lekcje czekaja bo piotr ordery bedzie dawal

--- Koniec cytatu ---
No Ty jestes wyjatkiem, myszeczko :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej