Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 31 Maj 2013, 23:26:01 ---bede wiedziec wiecej..podam 8).. nie lubie jak ktos dziecmi sobie parszywa gebe wyciera....
--- Koniec cytatu ---
gnat mu w ....wykropkuje bo bana moge dostac .ten gnat to....tez kropeczki .cwaniak przy klawiaturze i darmowym necie.jakby byl facetem to nie pisal by takich glupot o dzieciach.moj poes ma wiecej rozumu niz on .zenada .jest juz weekend i nie rozczulsjmy sie nad WYZELKOWANYM KMIOTEM.
krzjaw1:
Ciężko jest odpowiedzieć nie znając polityki firmy . Jako że jesteś nowy na pewno nie masz tych najlepszych dystryktów które są zajęte przez starych praciwników. Jeśli z przelicznika gazet na czas roboczy masz cały etat żadna firma nie da Ci więcej niż około 26 tyś . Jak się wprawisz i będą wolne dystrykty z powodu choroby albo urlopu kolegi to zarobisz wiecej . Mam znajomych co pracują bez wolnego wszystkie dni w miesiącu dodatkowo w tym roku dystrybucja nie ma przerwy jak w poprzednich latach ubyło abonentów i firmy drukują co dzień . A pytania w stylu ile zajmie rozmiesienie gazet jest nie na miejscu . Jednego dnia bedą cienkie jak zeszyt a innego grube jak książka telefoniczna że nie wspomnę o dodatkach do tytułu i adresowych produktach . Powodzenia .
dania_d:
--- Cytat: krzjaw1 w 20 Cze 2013, 04:11:29 --- nieda Ci więcej niż około 26 tyś . Jak się wprawisz i będą wolne dystrykty z powodu choroby albo urlopu kolegi to zarobisz wiecej .
--- Koniec cytatu ---
Możesz mi powiedzieć gdzie można zarobić te min 26 tyś to z chęcią pójdę do gazet, przemęczę sie jakoś te 3-4 h a nie będę musiał dygać całego etatu za 20 tyś. Bo np w Aarhus mam znajomego co pracuje jeszcze tam i teraz po tych kolejnych zmianach ma maks 12-14tyś z ekstra dystryktami
aisak:
--- Cytat: dania_d w 20 Cze 2013, 16:24:39 ---Możesz mi powiedzieć gdzie można zarobić te min 26 tyś to z chęcią pójdę do gazet, przemęczę sie jakoś te 3-4 h a nie będę musiał dygać całego etatu za 20 tyś. Bo np w Aarhus mam znajomego co pracuje jeszcze tam i teraz po tych kolejnych zmianach ma maks 12-14tyś z ekstra dystryktami
--- Koniec cytatu ---
Czy moge sie,... z pewna taka niesmialoscia::).... przylaczyc do tej prosby ;). Ja tez tyle chce :D :D :D!
A powaznie, krzjaw1, to mam troche znajomych pracujacych w gazetach. Opowiadaja cos wrecz przeciwnego. Duzo pracy, malo placy...
Wiec nie daj sie dlugo prosic i dawaj namiary ;)!
piotr1:
Kiedyś tak, teraz juz nierealne...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej