Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
krzjaw1:
A tak ogólnie to bawi mnie troche jak ludzie cos czytają zwłaszcza to jak w kolejnych postach powstają ciekawe fakty . Choćby moje zarobki ani razu o nich nie wspomniałem . A odnośnie pracy to moją mamę wciągnełem do tej pracy 2 lata temu i wciąż ma tylko 92 godziny na papierze .
aisak:
--- Cytat: krzjaw1 w 21 Cze 2013, 16:55:43 ---Chyba zaczynam powoli żałować że się odezwałem chciałem być pomocny ale jedni szydzą inni nie czytają dokładnie .
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie spokojnie, nikt nie szydzi :).
To , co piszesz jest naprawde ciekawe i pomocne dla osob, ktore chca rozpoczac "zabawe" z gazetami. Wiec nie zniechecaj sie i pisz dalej na zdrowie :)!
myszka0807:
--- Cytat: krzjaw1 w 21 Cze 2013, 17:02:34 ---Tak z plaża to prawda co noc robie sobię przerwę na papabuseska właśnie tam . Od jakiegoś czasu jest zamknięta zrobili piękne mola mocno wchodzące w morze i dwie wierzyczki na ich koncach nawiezli mnóstwo kwarcowego piasku takiego jasnego juz sprzątają na dniach otwierają . Zapraszam z tym co do piwka to nic z tego nie pije alkocholu ale postawić moge .
--- Koniec cytatu ---
ja tam wypije i Tobie postawie.kiedy gdzie i o ktorej?
1941:
Ja tam znalazłem cos o gazetkach u konkurencji :
praca kabusewca
2013.06.21, 17:15, Nr.: 47988
zatrudnie mezczyzne do rozwozenia gazet porannych i popoludniowych 93,20 dkkh ,umowa o prace ,zakwaterowanie ,kontrakt na rok minimun .praca wymaga wysilku psychofizycznego,prosze tylko o powazne zgloszenia odpowiemy tylko na wybrane oferty. zainteresowane osoby prosze o kontakt-tomasz_rozanski1@tlen.pl
Kontakt:
email: tomasz_rozanski1@tlen.pl numer tel.: 000000000000
Chyba nawet aktualne jeszcze bo z 21.06 br roku o dziwo ;)
myszka0807:
No takie cos samo dostalam z poloniusza
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej