Ogólne > Praca w Danii
Praca przy gazetach- zarobki
krzjaw1:
Dostałem pare pytań odpowiem na forum . Nie liczcie i nie przyrównójcie firmy do firmy . Dystrykty nie są płatne tak samo za sztuki dla przykładu 150 szt mojego dystryktu rozłożonego na trasie 5,5 km to 350 kr fix moja mama ma też jeden podobny w sztukach ale do 5 bloków w większości do skrzynek i ma za niego 105 kr fix . Tak że powtarzam tego tak się nie policzy... I drugie pytanie naprawdę można przyjść i złożyć aplikację wszystko znajdziecie w internecie . Ale szef wam nic nie obieca tym bardziej ja .
krzjaw1:
Chyba zaczynam powoli żałować że się odezwałem chciałem być pomocny ale jedni szydzą inni nie czytają dokładnie .
myszka0807:
--- Cytat: krzjaw1 w 21 Cze 2013, 14:31:13 ---No i tak tu właśnie z wami bywa człowiek traci rachubę gdzie żartujecie a gdzie nie . Nie będę wklejał lona bo i tak się znajdzie ktoś kto uzna że jest spreparowany . Ale to standart nie przejmuje się tym . Za parę dni otworzą plaże w Klampemborg zapraszam wszystkich ...
--- Koniec cytatu ---
a czy ty tu z ta plaza mowisz na serio czy zartujesz?ja przyjade ale nspije i piwko ty stawiasz bo wiecej zarabiasz .a tak na powaznie my nie robimy sobie jaj z tego ze ty tyle nie zarabiasz powaznie roxmawiamy.bo ja zeby wyciagnac 36 tys koron na reke to 5*w tygodniu po 4 god z .ciagne legal i reszte dopycham sprzataniami.No nie jedna powie ze nie jestem w stanie tyle na chapac bo oma tez sprzata.to temat RZEKA.nikt nikomu do portwela nie zsglada .ale w/g sandazu i tak jestes na drugim miejscu po Macku bo jego nikt nie pobije w pracy
myszka0807:
--- Cytat: krzjaw1 w 21 Cze 2013, 16:53:02 ---Dostałem pare pytań odpowiem na forum . Nie liczcie i nie przyrównójcie firmy do firmy . Dystrykty nie są płatne tak samo za sztuki dla przykładu 150 szt mojego dystryktu rozłożonego na trasie 5,5 km to 350 kr fix moja mama ma też jeden podobny w sztukach ale do 5 bloków w większości do skrzynek i ma za niego 105 kr fix . Tak że powtarzam tego tak się nie policzy... I drugie pytanie naprawdę można przyjść i złożyć aplikację wszystko znajdziecie w internecie . Ale szef wam nic nie obieca tym bardziej ja .
--- Koniec cytatu ---
nie pusuj sobie dnia ja ns pierwszej stronie mapisalam ze kazda firma ma swoje stawki.Jest ok
krzjaw1:
Tak z plaża to prawda co noc robie sobię przerwę na papabuseska właśnie tam . Od jakiegoś czasu jest zamknięta zrobili piękne mola mocno wchodzące w morze i dwie wierzyczki na ich koncach nawiezli mnóstwo kwarcowego piasku takiego jasnego juz sprzątają na dniach otwierają . Zapraszam z tym co do piwka to nic z tego nie pije alkocholu ale postawić moge .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej