Ogólne > Hydepark
zakazane rasy psów wDenmark
piotr1:
--- Cytat: 1941 w 29 Kwi 2013, 21:13:35 ---Tez chcialem ale podziekowanie mi nie wchodzilo!
--- Koniec cytatu ---
to przez 25kg nadwagi miesniowej..nie chcialo sie zmiescic juz 8)
1941:
--- Cytat: piotr1 w 29 Kwi 2013, 21:22:30 ---to przez 25kg nadwagi miesniowej..nie chcialo sie zmiescic juz 8)
--- Koniec cytatu ---
W moim przypadku tak ok 5 niedowagi.
Z wojska mi jeszcze zostalo, bo jak ustawialem sie bokiem to kazdy snajper mial problem z trafieniem ;D ;D ;D
Ale tak poza tym jakze oplywowa sylwetka! Kazda ges wyscigowa wysiada.
happybeti:
--- Cytat: 1941 w 29 Kwi 2013, 20:31:42 ---HB troszke jednak przesadzilas co do czesia, on napisal, ze mial groznie psy, a nie ze obecnie zakazana rase chce kupic swojej corce. Lista psow widocznie jest potrzebna aby unknac kupienia czegos co jest niedozwolone bez pozwolenia.
Ja bym sie wycofal z tych slow o czesiu, bo w tej sytuacji sa nie na miejscu.
--- Koniec cytatu ---
Ja zrozumialam, ze myslał o amstaffie, "psie obronnym na muslimów",ale być może zrezygnuje , nie chcąc byc w konflikcie z prawem. Jak nie amstaff to kałach.
Tak to odebrałam.
piotr1:
--- Cytat: 1941 w 29 Kwi 2013, 21:50:36 ---W moim przypadku tak ok 5 niedowagi.
Z wojska mi jeszcze zostalo, bo jak ustawialem sie bokiem to kazdy snajper mial problem z trafieniem ;D ;D ;D
Ale tak poza tym jakze oplywowa sylwetka! Kazda ges wyscigowa wysiada.
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D dobre, dobre, alem sie usmial, zwlaszcza ze snajperow, musieli sie niezle naklnac siedzac na tych swoich drzewach wsrod lisci, heheheh
aisak:
--- Cytat: happybeti w 29 Kwi 2013, 21:53:47 --- Ja zrozumialam, ze myslał o amstaffie, "psie obronnym na muslimów",ale być może zrezygnuje , nie chcąc byc w konflikcie z prawem. Jak nie amstaff to kałach.
Tak to odebrałam.
--- Koniec cytatu ---
czesio ma tylko taki styl: nadmuchany ;). Ale to fajny tatus, ktory kapie swoja coreczke :)
No to winy odpuszczone ;) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej